Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Terner intervju måndag 09/08-21

9 augusti 2021 13:57
SSL DAM

Alexandra Terner är tillbaka i Värmland efter några lärorika och spännande år i Umeå och i Mora.

Redan på onsdag möter hon en av sina gamla klubbar RIG Umeå IBF, i Kil. Där allt en gång började för Alexandra.

Läs hennes tankar inför matchen och inför säsongen här:


Hur har första tiden i Karlstad varit?

"Jag tycker att det har varit roliga & fartfyllda träningar och att vi är ett härligt gäng. Spännande att prova något nytt, samtidigt som det är skönt att vara på ”hemmaplan” igen."

Tillbaka i Värmland efter några år i norra delar av Sverige, hur är det att få flytta "hem"?

"Jag tycker att det är skönt att ha flyttat till Karlstad. Det är en fin stad och en stad jag alltid trivts väldigt bra i. Det är också närmare hem till familjen, vilket är en härlig känsla också."

En speciell försäsong för din egen del, då ni möter RIG Umeå nu på onsdag och sen avslutar ni med att möta KAIS Mora innan SSL drar igång, speciellt att möta sina gamla klubbar?

"I RIG så spelar ju ingen av de jag spelade med när jag själv gick där, så på så vis blir det ju ett helt nytt lag att möta och har inte tänkt jättemycket på det. Jag tycker bara att det ska bli roligt. KAIS såklart blir speciellt att möta, men jag tycker att det ska bli lärorikt och roligt att se hur vi ligger till."

Vad tror du om årets SSL-Säsong?

"Jag tror att det kommer bli en spännande säsong, känslan är att det är många spelare som bytt lag till denna säsongen och det ska bli kul att se hur alla får ihop sina lag. SSL har blivit jämnare och alla lag kan utmana varandra vilket är roligt, både för oss som spelar och att det blir ännu mer publikvänligt. Så jag ser fram emot årets SSL-säsong!"

Är det någon i laget som stuckit ut lite extra hittills?

"Oj, jag tycker vi haft bra träningar och alla känns verkligen taggade på kommande säsong. Men om jag skulle säga en spelare så skulle jag säga Wallgren, hon har en speed och finess som ser spännande ut."

Matchen mot RIG spelas i EGC Arena i Kil 20:00. Fritt inträde.