Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

JACKPOT!

20 november 2023 11:28
Karlstad IBF

Vem vet när det senast hände? Tre matcher i SSL på en helg, nio poäng att spela om och nio vunna. Damerna stod för seger på såväl hemma- som på bortaplan medan herrarna åkte till Mullsjö och knäppte MAIS på näsan.


Fredagskvällar i Colorama Arena är alltid trevliga, även denna gång. Lockerud Mariestad kunde tillslut besegras i en oerhört viktig match framför 267 personer. Matchen slutade med 3-2.

Lördagen blev en resdag för damerna. Karlstad-Nynäshamn-Visby stod på schemat.

Söndag, innebar dubbel-matchdag. Först ut var just damerna som skulle ta sig an Endre IF som är erkänt tuffa att slå i ICA Maxi Arena. Men den arenan och Karlstad IBF har en numera en speciell relation ;) Alla tre poäng följde med hem från Gotland efter en dramatisk avslutning. Matchen slutade 4-5.

Herrarna ville inte vara sämre, MAIS i ett högljutt Nyhemshallen är på pappret mycket tufft och kanske en av de tuffaste arenorna att komma till som bortalag. Efter att halva matchen spelats leder KIBF med 1-5 och spelet går som på räls. Den tredje perioden präglats av utvisningar och en del stök, och MAIS lyckas reducera flertalet gånger. Herrarna reder dock ut stormen inför 600 personer i Mullsjö. Matchen slutade 6-7.

Stort tack till alla tillresta supportrar, detta var ni värda!

Nu väntar VM-uppehåll för damerna och för herrarna rullar SSL-äventyret vidare redan om 6 dagar. Nästa hemmamatch i SSL för herr-laget är den 26:e november, då kommer Jönköpings IK på besök i Colorama Arena.

DU KÖPER DINA BILJETTER HÄR