Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Inför Nykvarn borta med Andreas "Sälen" Svensson

1 december 2023 10:50
SSL HERR

Efter två raka segrar, en mot Mullsjö AIS och en mot Jönköpings IK åker laget på söndag tillsammans med Molkom Buss mot Nykvarn och match i Furuborgshallen. En match som förväntas bli tuff och känslofylld, vi har tagit tempen på ass.tränare Sälen inför kommande uppgift.


Nykvarns IF på bortaplan i SSL är en uppgift Karlstad IBF aldrig stött på innan, senast lagen möttes befanns sig båda lagen i Allsvenskan Södra. En match som Nykvarn IF vann med 6-4. Vi tog ett snack med Sälen som är en av tränarna som ska se till att den historien inte upprepar sig.

Hur har träningsveckan varit? -Vi har haft en bra träningsvecka, där vi kunnat träna på bra. Inga sjukdomar eller nya skador.

Laget kommer med två raka segrar i ryggen, hur har det påverkat lagets energi? -Såklart har vi ett bra drag i laget nu efter två segrar. Det har märkts av såklart.

Match mot Nykvarn på bortaplan väntar, hur ser du på den uppgiften? -Kommer bli en fartfylld match med mycket närkamper och känslor så tror denna match passar oss bra.

Är det någon i laget som tv-tittarna ska ta sig ett extra kik på under söndagens match? -Tycker dom ska ha ett extra öga på Sebastian Degeryd som är tillbaka i toppform efter hans långa skadefrånvaro.

Matchen ser ni på Sportexpressenplay.se

PS. Glöm inte att boka era biljetter till hemmamatchen mot FBC Kalmarsund den 16:e december, då ska Colorama Arena gunga igen!