Intervju med Linnea Stenqvist
Publicerad: 2023-05-26
SSL DAM
Linnea Stenqvist är sedan en tid tillbaka klar för spel med Karlstad IBF i Svenska Superligan. Linnea kommer snart att ansluta till truppen och hon är väldigt taggad på att få spela i Colorama Arena.

Varför blev det Värmland och Karlstad?

.Jag kände att jag behövde röra på mig för att utvecklas som både person och innebandyspelare. Jag har spelat i KAIS Mora hela min karriär och kände att det var dags nu att pröva något nytt. Karlstad visade intresse redan förra året men kände då att jag behövde hjälpa min moderklubb tillbaka där de ska vara! Men Karlstad har känts rätt från första gången de kontaktade mig så var inte ett svårt val.

Hur ser din sommar ut?

-Ska jobba fram till sista veckan innan flyttlasset går ned till Karlstad. Sen ska jag självklart kriga på med försäsongen och ta vara på sommaren med familj och vänner

Vad är ditt första intryck av Karlstad? -Känner att föreningen har något spännande på gång, och en resa jag verkligen vill vara med på! Det känns som en bra miljö för att utvecklas och lyckas som innebandyspelare. Sen har de ett brett kontaktnät och bra samarbete med universitetet som lockar eftersom det ger bra förutsättningar för framtiden!

Vad har du för förväntningar på säsongen? -Utvecklas och att äntligen få spela på den position som jag ska vara på! Det är där jag känner att jag kommer bidra mest till laget. Jag kommer vara en center som backarna alltid kan vända spelet på och sen sätta fart på bollen framåt! En stark tredjespelare helt enkelt. Sen vet jag att vi kommer att vara ett starkt slutspelslag och det ser jag väldigt mycket fram emot!

Jag är extremt taggad på att ge alla lag en rejäl utmaning och att det aldrig kommer vilja besöka Colorama Arena igen.

Glöm inte bort att säkra din plats i Colorama Arena, köp ditt säsongskort här https://www.tickster.com/sv/events/search?q=karlstad+innebandy

Kommunikativt ansvarig Sebastian Sääker