Fredag
04 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Fredag
11 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 2 matcher
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
03 Apr 1 match
Tisdag
05 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Tisdag
19 Apr 1 match
Hemma
Gävle
GIK
Borta
Karlstad
KAR

Otroligt viktig match idag i Gävle där vinnaren har matchboll

10 april 2022 11:20

1-1 i matcher, ikväll väntar match tre i kvalfinalen mot Gävle GIK på bortaplan. Karlstad har slipat på detaljer under veckan efter förlusten hemma i tisdags.


"Det är en styrka av som lag att vi är med och slåss om platserna i SSL, vi har sparkapital som kan komma ut idag", säger backen Jesper Johansson. En spelare som valde att göra comeback under säsongen och hann med tio seriematcher innan kvalspelet inleddes.

Karlstad rivstartade hemma mot Gävle med mål efter bara 38 sekunder. Men Gästriklands-laget vände på det och ledde efter en period med 1–3. Det blev en lika målrik mellanakt och vi hade 4–5 efter två perioder. I den tredje gjorde Gävle ett vinnande ryck till 4–7. Där är vi nu med 1–1 i matcher. Undertecknad frågade Jesper Johansson om vad Karlstad har gjort bra i de två första matcherna.

"Det var starkt av oss att vända underläget i den första matchen, vår trupp är väldigt sammansvetsad och vi har en tro. Hemma fick vi inte grepp om Gävle, vi har jobbat på detaljer under veckan", säger Jesper Johansson.

Vad har du för tankar på matchen ikväll?

"Det är kul när det börjar dra ihop sig och det är nu man ska sätta prägel på matchserien, hur det ska gå fortsättningsvis. Vi har sett över detaljer för att hitta rätt vägar och vinna", avrundar Jesper Johansson.

Karlstad kommer till spel med alla spelarna. Det har sett bra ut på träningarna. Matchen börjar 17:00 och kan ses på SPORTBLADET PLUS