Söndag
19 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 2 matcher
Fredag
03 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 2 matcher
Onsdag
22 Mar 1 match
Lördag
01 Apr 1 match
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match
Hemma
Gävle
GIK
Borta
Karlstad
KAR

Intervju med Pontus Zarins

31 mars 2022 20:00
Kval SSL

Han var en bidragande orsak till att herrarna knep den första seger mot Fagerhult Habo IB som bäddade för avancemang. Läs vad en av våra målvakter tänker kring kvalfinalen.


2-0 i matcher mot Fagerhult Habo IB och en kvalfinal väntar mot Gävle GIK, hur är känslan? Det är klart vi har en bra känsla i laget efter att ha slagit ut Fagerhult-Habo i två raka matcher, något som många kanske inte trodde skulle vara möjligt med tanke på den turbulenta starten på säsongen. Jag tycker verkligen att vi gör säsongens bästa insats i match 2 mot Fagerhult och det känns som vi kommer mer och mer rätt in i matcherna.

En bra säsong för både laget och dig, vad tror du har varit receptet på framgången

Ja men absolut det har varit en bra säsong både för laget och för mig personligen.

Jag tror det är många faktorer som ligger bakom att vi lyckats spela så bra som lag och främst skulle jag vilja säga att det är lagsammanhållningen. Jag har varit här i snart 5 år nu och har inte tidigare upplevt en trupp som är så tighta som nu och det är något som ledarna verkligen lyckats bra med, få alla att känna sig delaktiga.

För min egen del skulle jag säga att det främst är förtroende från ledarstaben som gjort att min personliga utveckling har gått framåt, har inte tidigare känt det förtroendet som jag fått nu under säsongen. Sen tycker jag att samarbetet mellan mig och Victor Sjöstedt har fungerat bra där vi bollar idéer med varandra och diskuterar hur vi agerar/borde agera i situationer som uppstår.

Snart är de sista förberedelserna gjorda, vad tror du att kommer avgöra i matchserien mot Gävle GIK?

Det jag tror kommer bli avgörande är den jämnheten vi visade upp senast mot Fagerhult, vi har tre femmor som alla kan leverera och om vi spelar med samma energi och vilja som i de senaste matcherna blir vi väldigt svåra att stoppa.

Första matchen mot Gävle spelas söndagen den 3/4 i Gävle där efter väntar hemma match 2 dagar senare, tisdagen den 5/4

BILJETTER TILL MATCHEN HITTAR NI HÄR