Tisdag
09 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Tisdag
16 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 2 matcher
Onsdag
24 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Warberg
WIC

Onsdagsmatch hemma mot Warberg IC

8 februari 2021 19:29
Allsvenskan HERR

Kaptenen och backbjässen Johan Uhlin är skadad och missar toppmötet mot Warberg på onsdag. Den uppskjutna matchen ska alltså spelas onsdag 10 feb, kl 19:00 i Colorama Arena


Men vi får alltså klara oss utan Johan denna gång, här utvecklar han varför:

"Det är en sträckning högt upp i baksidan på vänster ben som spökar, sträckte mig på träningen förra måndagen. Det som är lurigt är att man har låg känsel i det området, därav kan man tro att det är läkt och man går på för tidigt. Chansen är att man kan förvärra skadan, men jag lyssnar på vår sjukgymnast (Per Ingmarsson, KMTI) så får vi helt enkelt vänta och se när jag kan vara med. Det är såklart tråkigt eftersom vi har två toppmatcher denna vecka."

Vi kan bara instämma, lägg till att även Jesper Johansson saknas på backplats. På forwardsidan saknar vi Gustav Agnemyr, så det gör ju att förutsättningarna för onsdagens match kunde varit bättre. Vi förlorade bortamötet med 8-5, en match som Warberg vann rättvist. Men nu är det hemmaplan som gäller och här är vi starka. Vi är i bra form, stabila 6-3 borta sist mot svårspelade Lagan och hela 11-2 vinst mot Åstorp/Kvidinge i omgången innan. Den här match vill du inte missa! Du köper matchen som vanligt via DENNA LÄNK.