Fredag
04 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Fredag
11 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 2 matcher
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
03 Apr 1 match
Tisdag
05 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Tisdag
19 Apr 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
ONYX
ONYX

Match hemma mot Onyx och visst har du väl säkrat biljett?

21 november 2020 16:18
Allsvenskan HERR

Vi tog ett snack med Coach Henrik Flognman inför söndagens match:

Glöm inte köpa soffbiljett till matchen. Swisha till 123 6536 601 och skriv "SOFFBILJETT" i meddelandet för att vara med och tävla om ett dreamstar häfte!


Läget i laget i dessa oroliga tider?

"Skapligt vi har två med förkylningssymptom som testat sig under veckan som förhoppningsvis får svar under dagen och kan va med på Söndag, men vi hoppas och tror att dom kan va med."

Det kan alltså innebära lite förändringar i laget?

"Ja men dom ändringarna håller vi för oss själva. Men självklart har vi testat runt en del under veckan som varit, så vi känner oss trygga."

**Vad tycker du om säsongen så här långt i stort ? **

"Jag tycker vi varit bra, såklart märks tappet av en del spelare men som sagt jag tycker vi gjort det bra. Sen finns det lite sparkapital på några som kanske inte kommit igång på sin maxnivå än. Vi har varit bra, men kommer bli ännu bättre.

**Vad beror det på, är det svårt att motivera killarna när det i stort sett inte är någon publik? **

"Dom yngre tror jag struntar helt i det, dom bara kör. Dom äldre där emot som kanske är mer vana med mycket folk, kanske har lite svårare att tända till vissa gånger. Men det är vårt jobb som ledare att få dom att tända till, 3 poäng är ju 3 poäng helt oavsett, spelar ju ingen roll om det är 500 eller 0 på läktaren.

**Hur ser du på Söndagens gäster Onyx ? **

"Först och främst så tänker jag revansch vi förlorade hemma mot dom förra säsongen, det vill vi inte göra på Söndag. Dom har liksom vi tappat några ledande spelare, men har fortfarande några bra killar. Patrik Hallberg som va hos oss är ju alltid farlig, sen är det ju lurigt med lag som står på 0 poäng de kommer ju närmare en vinst för varje match som spelas, men vi ska göra allt vi kan för att dom ska stå kvar på 0 poäng även på Måndag.

Föreningen tog ett beslut att spela inför tomma läktare på söndag hur ser du på det?

"Tråkigt naturligtvis, men helt rätt beslut, vi måste ta ansvar, även om det som sagt var är jättetråkigt för alla inblandade.

Folk kan ju ändå se matchen, vilka ska dom kolla lite extra på, nån som varit het under veckan?

"Ja det stämmer, köp matchen på via länken på vår hemsida och stötta föreningen. Hela 3.e femman (Colling, Wedberg, Agnemyr, Ronnergård, Sääker) har funkat väldigt bra under veckan, haft bra fart på fötterna och stängt in en hel del mål, så dom är jag säker på att dom kommer göra en bra match."

Vi tackar för att Henrik tog sig tid och önskar han och laget ett stort lycka till på Söndag.