Tisdag
09 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Tisdag
16 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 2 matcher
Onsdag
24 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Thorengruppen
TTG

Ny tuff match väntar damerna under lördagens möte

19 februari 2021 16:25
SSL DAM


Vi tog ett litet snack med Robyn Sudman #22, för att få en liten inblick i hur veckan sett ut och vad som förväntas inför helgen.

Det väntas en tuff utmaning i helgen då ni tar emot Thorengruppen. Vad tror du om det mötet?

Jag tror det kommer bli kul. När man möter ett lag som Thorengruppen behöver man komma upp i nivå och visa alla färdigheter man har. Alla lag har någon svag sida och det gäller bara för oss att klura ut Thorengruppens. Med rätt inställning och slit kan vi absolut få med oss 3p på lördag.

Frida är fortsatt skadad. Hur är truppen i övrigt?

Truppen i övrigt är skadefri och jag upplever att alla är i bra form och redo för match.

Efter en ganska turbulent start hur är känslan i laget?

Jo men den är bra, vi går ju in i den här matchen med en vinst i ryggen vilket bygger på självförtroendet och stämningen i laget såklart.

Hur startade ni veckan och vad har ni lagt fokus på?

Vi har kört på som vanligt den här veckan, fokuset ligger på att styra av dom ytor där vi upplever att Thorengruppen är som starkast.

Vad förväntas av er till helgen?

Om jag ska vara ärlig tror jag inte förväntningarna är så höga på oss, vilket bara är en fördel! Vi har all möjlighet att bevisa motsatsen.

Hur tror du matchbilden kommer att se ut?

Förhoppningsvis kommer vi att störa Thorengruppen tillräckligt för att de inte ska kunna komma till, stänga ner deras spel i första skedet av matchen. Frustrationen hos dem kommer öka och vi ska utnyttja det genom att då trycka på framåt.

Hur laddar du upp inför match? Det är lite olika, men det viktigaste är helt klart bra mat, sömn, en promenad och på matchdag; alltid bra musik!

Vi önskar dig och laget stort lycka till!

Imorgon lördag 15:00 går matchen av stapel på hemmaplan. Känslan är bra i laget, det finns mycket energi och det har varit bra fart under veckans träningar. Frida fortsätter att träna på men är inte redo för spel inför helgens match säger Joakim Jönsson, assisterande tränare.

Matchen sänds som vanligt via Sportexpressenplay och vi är tacksamma för alla biljetter som köps och bidrar till laget via swish numret: 123 6536 601