Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Karlstad
KAR

Ett revanschsuget Karlstad

23 oktober 2020 17:38
SSL DAM

Lördag 24e oktober rullar bussen ner mot Warberg och matchen spelas 15:00 i Sparbanken Wictory center. Glöm inte att följa tjejerna via Sportexpressen.


Ännu väldigt tidigt in på säsongen och har valt att prata med Felicia Nordh, om hur känslan är i lagt. I bagaget nu ligger det 3 förluster och 2 vinster.

Hur läget med dig Felicia och hur är känslan i laget? Med mig är allt bara bra. Lagkänslan är bra och vi har släppt Endre matchen och lagt den bakom oss. Vi har gått igenom delarna som var bra och mindre bra, så nu blickar vi vidare.

Hur har träningsveckan sett ut? Denna veckan har vi haft fokus på noggrannhet och lagt väldigt mycket tid på spel.

Hur har det gått hittills för dig spelmässigt? Jag har inte fått den starten jag velat haft spelmässigt. Men jag krigar på och kan bara göra mitt bästa när jag får chansen.

Vad kan vi förvänta oss av motståndet i helgen? Warberg spelar med mycket fart och de har snabba forwards. Så det gäller att vi är på tårna från början.

Vad kan vi förvänta oss av er? Ett hungrigt lag som är revanschsugna.

Hur laddar du upp inför match? Jag har väldigt vanliga rutiner. Gillar att sova ut länge och äter rikligt med mat. Sedan åker jag till samlingen och där börjar jag komma in i bubblan.

Vi önskar Felicia och laget ett stort lycka till i helgen!

Matchen följer man som vanligt via SPORTEXPRESSEN PLAY

Matchen efter Warberg spelas hemma 31 oktober mot Pixbo Wallenstam IBK klockan 13:00, hör av dig till oss så låser vi in en biljett till just dig!