Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Lidköping
LID

GAMEDAY Hemma mot Lidköping!

29 november 2019 11:38
Allsvenskan HERR

Ikväll väntar nykomlingen IBK Lidköping för Karlstads herrar. Ett motstånd som hittills står på två vinster efter nio omgångar. I den senaste matchen borta mot Örebro förlorade man med hela 11–3.


Karlstad åt andra sidan kommer till matchen med tre raka förluster, 9–8 i den senaste borta mot en annan nykomling, Nykvarn.

Webbsidan har snackat med backen William Colling som fyllde år i onsdags. (19 -år). – Den här veckan har vi kört två innebandypass och ett fys. Jag tycker att det har känts bra, säger Wille som är inne på sin andra säsong i A-laget.

Karlstad har haft det jobbigt de tre senaste matcherna hemåt och släppt in 27 mål. Offensivt har det blivit 19 mål. – Det har inte varit något vidare, vi får börja om grunderna, säger William Colling och fortsätter; – Offensiven kan vi ta med oss lite av från Nykvarn senast, men defensiven tar vi inte med oss.

19–åringen är som sagt inne på sin andra a-lagssäsong och han har noterats för ett mål och sju passningar, åtta poäng på 30 matcher.

– Det som sticker ut mest idag är spelsinnet och mitt passningsspel. Jag vill ta mer avslut och skjuta mer, säger 19-åringen på vad som är bra och det han vill utveckla. – Jag blir bättre för varje dag när jag får träna med bra spelare hela tiden.

• Hur har du upplevt inledningen på säsongen personligen och för laget?

–Det har känts bra, men de tre senaste matcherna har inte varit så jättebra. Det blir väl så när laget inte är vidare, då faller alla med nästan. Men i de matcherna som vi har vunnit så har det känts bra, säger William.

• Vad han tror om kvällen?

– Ett roligt spel, mycket rock'n'roll, jag hoppas att många kommer – så ska vi bjuda på bra innebandy. – Vi är väldigt starka som lag, avrundar William Colling.

Colorama Arena, 19:00, IBK Lidköping står för motståndet och vi ser helst dig på plats och hejar fram oss till tre nya poäng! Matchen ser man bäst live och biljetterna hittar ni Här till Höger (dator) och ovanför (mobil) Kan man inte vara på plats ser man matchen bäst på Allsvenskan TV