Lördag
08 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
ONYX
ONYX

Imorgon är det hemmamatch för herrarna!

15 februari 2020 19:12
Allsvenskan HERR

Imorgon söndag är det dags för hemmamatch för Karlstad IBF herr. För motståndet står Onyx Innebandy, ett lag som närmast kommer ifrån två viktiga vinster. Båda två på hemmaplan, 12–4 mot Lidköping och 5–4 mot IBK Lockerud Mariestad. Dessutom pressade man serieledarna Fagerhult Habo på bortaplan, 8–7 slutade den matchen. Med andra ord har vi en spännande och fartfylld match framför oss.


– Det är viktigt att vinna och tre poäng där skulle vara bra inför slutspurten. Vi vill såklart upp igen på vinnarspåret och någon har sagt till mig att om vi vinner så kan vi säkra kval, säger lagkaptenen Tom Colling till websidan.

• Nu blev det förlust senast mot Lillån på bortaplan, vad var det som gjorde att det inte blev seger?

– Det var ganska dåligt rakt igenom och det är inte ok, men det kändes som vi inte riktigt var där. – Vi fick inte till det, sen gjorde Lillån det bra också, men vi ska fortfarande inte förlora mot dem – det är inte svårare än så.

• Hur har veckan som sådan fram till matchen sett ut?

– Den har sett bra ut, lite revanschlusta och sådär, jag tycker att vi känns bra med där vi vill vara. Tre poäng mot Onyx tycker jag att vi borde kunna ta.

• Hur ser det ut på skadefrånvaron?

– Jag tror faktiskt inte att vi har någon borta, vi har haft lite sjukdomar och så. Marcus Pontusson har precis tagit sig tillbaka och har fått klartecken att han är hel nu. Sen får vi se hur han matchas, det är kanske dumt att gå all in direkt.

• Om vi avrundar, vad ska vi tro om matchen?

– Det blir förmodligen en fartfylld match, det brukar bli jämt mot Onyx för det är ett bra lag. Det har varit jämt och när vi hade generationsväxling förra säsongen och dem var väldigt bra, ändå var det jämnt. – Nu är dem i fasen där vi var förra säsongen och vi är dem var. Vi har bytt plats, ändå stod det 5–5 efter två perioder senast (I Nyköping), det brukar bli jämt. – Roligt och fartfyllt.

Matchen ser man bäst på plats och biljetter hittar du här till höger på datorn eller ovanför på mobilen!

Kan man inte vara på plats ser man matchen via Allsvenskan TV