Årets sponsormatch hela 724 på läktaren och härlig stämning i Colorama Arena.

24 februari 2020 20:22
Allsvenskan HERR

Period 1

Vi startar matchen som vi brukar med tre fulla femmor, Lindås gick på färre gubbar från start, man saknade bla skyttekungen Patrik Malmström. Vi inleder klart bäst och tar rättvist ledningen genom Adam Colling såklart.

Vi fortsätter trycka på och äga mycket boll, tycker alla tre femmor är bra och farliga framåt, vi är dock väl passiva i vårt försvarsspel och det håller inte mot rutinerade killar i Lindås. Victor Sjöstedt i hemmakassen har en del att göra trots det stora bollinnehavet. Victor Lövdahl kvitterar, men snabb replik av Adam ass från Tom, gör att vi leder igen. Max Källerteg bäst i bortalaget denna dag gör 2-2 efter en fin prestation, vi får dock gå till paus vila i ledning då Johan Uhlin gör 3-2 efter att Adam hittat honom i slottet.

I första paus spelade ett av våra p 10 lag, kul!

Period 2

Börjar lite mer trevande, tycker inte att vi utnyttjar det faktum att vi spelar med tre fulla femmor, vi borde kunna få ut mer av det, sätta högre press och köra slut på motståndet. Nu får istället Lindås matchen dit dom vill, lågt tempo. Det blir tillslut en målrik period, vi går till paus med lika läge 6-6, efter mål av Adam 2 och Oliver Sandberg 1.

I andra paus så hyllade vi vårt P03 lag som har gått vidare till Innebandyfesten, intervju med tränare Fredrik Finnmark och grabbarna fick ta emot publiken ovationer.

Period 3

Ställningskrig kan sammanfatta perioden, återigen tar vi hand om spelet och äger mycket boll, vi har många bra lägen, men Oskar Adler i bortakassen briljerar, kommer ihåg ett par omänskligt bra räddningar på Anton Vestlunds skott. Vi är värda tre poäng sett till chanser och spel, men matchen går till sd, där vi får chansen att spela pp för första gången i matchen. Då får Anton på en riktig kanon som inte ens Adler har en chans på. Skönt och rättvist.

Vi möter nu Örebro redan på Onsdag, också detta är en ”gratis match” så åk till Örebro och stötta. Återigen jättetack till er alla som var med och sponsrade denna match, 110 kr per åskådare fick vi ihop tillslut. TACK! Viktor Sjöstedt blev utsedd till bästa hemmaspelare och fick blommor av Herrhagens Blomsterhandel.