Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Fagerhult
FHIB
Borta
Karlstad
KAR

GAMEDAY och borta match mot Fagerhult Habo!

5 oktober 2019 09:00
Allsvenskan HERR

Idag väntar Fagerhult Habo på bortaplan för Karlstads herrar.


För ett av nyförvärven inför den här säsongen, backen Johan Uhlin, blir det ett spännande möte.

– Det ska väldigt kul, det är alltid kul att komma hem, se och träffa alla polarna. Även familjen kommer och kollar. – Jag tror på ett bra tryck i Habo sporthall, den är liten, men det skapas bra tryck i hallen, säger Johan Uhlin som närmast kommer ifrån Fagerhult Habo. Dessförinnan har han några säsonger i Jönköpings IK och moderklubben Månsarps IBK.

• Vad tar ni med er från premiärmatchen mot Åstorp/ Kvidinge IBS?

– Det är väl bara vår tredje femma som får godkänt ifrån den matchen. Dem ska ha med sig det i ryggen. – Annars tycker jag att vi andra två femmor ska växla upp och komma upp i form till på lördag. Det finns bra mycket förbättringsmöjligheter. – Sen kommer det inte att bli något finlir mot Fagerhult Habo, bara krig.

• Kändes det som en typisk premiärmatch? – Faktiskt, det var lite spänt och lite för hetsigt, man gick på avslut hela tiden, vi hade inte tålamodet. – Det kändes ändå bra nu att vi lyckades städa av en så pass tuff match som det ändå är med premiär. Premiärer–nerver, vi tar med oss tre poäng och att vi ändå spelade säkert.

• Hur har du upplevt träningsveckan?

– Bra. Det är tufft, vi tränar varje dag, det blir bara en dag vila innan match. Men det är bra för då är alla igång och på tårna och kropparna igång. – Det passar mig perfekt.

• Vad ska du framförallt bidrag med?

– Jag ska bidra med lite erfarenhet i alla fall, framförallt defensivt och vara en tydlig ledare på planen genom att vinna mycket boll och spela fysiskt. Som dem unga kan ta med sig, avrundar Johan Uhlin.

15:00 är det avslag i Habo Sporthall. Matchen kan även ses på nätet på Allsvenkan TV