Tisdag
09 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Tisdag
16 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 2 matcher
Onsdag
24 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Jönköping
JIK

Kampen om slutspel fortsätter när Jönköping kommer på besök

13 mars 2020 15:33
SSL DAM

Två omgångar återstår av grundserien innan slutspelet i SSL drar igång, och det är en riktig rysare som väntar nu i avslutningen för Karlstad IBF:s del, och först ut i slutspurten står Jönköping som motståndare.


Första mötet under säsongen lagen mellan gick till straffläggning där Jönköping tillslut drog det längsta strået och vann matchen med sifforna 4–3, så räkna med ett rejält revanschsuget Karlstad IBF vid morgondagens match.

Tränaren Johan Libäck om morgondagens match mot JIK:

  • ” Vi gjorde en ganska bra match mot dom på bortaplan där vi borde ha fått med oss 3 poäng hem, stället blev det 1 poäng och en bitter känsla efteråt. Men det gör oss bara mer revanschsugna till denna match, och vi har en riktigt fin känsla i laget och alla är redo att göra sitt yttersta för att ta hem en seger i morgondagens match. Vi har en bra bild över hur Jönköping spelar och vi har en tydlig plan över hur vi ska agera mot dom, så vi känner oss mer än redo och laddade för match.”

En snabb titt på tabellen visar vilken jämn kamp det är kring den sista slutspelsplatsen just nu. I skrivande stund har 4 lag chans att knipa den sista platsen till slutspel (8:e plats i tabellen), och slutspelskampen kommer med all säkerhet att leva in i det sista.

Libäck om den jämna kampen kring slutspel:

  • ” Ja det har varit otroligt jämnt hela säsongen kring sträcket, vilket har lett till att varje poäng har varit otroligt viktiga. Men det är ju samtidigt också det man vill ha i en serie, att varje match betyder mycket. Vi sitter i en bra position just nu, men det är en match i taget som gäller och inget annat. Fokus på att vinna mot Jönköping först och främst, sen tar vi det därifrån efteråt.”

Vi önskar laget ett stort lycka till i slutspurten av serien!

Matchen mot Jönköping drar igång kl 13:00 i Colorama Arena imorgon lördag. I nu läget vet vi dock tyvärr inte hur det blir med publik eller inte! Under eftermiddagen kommer det ske ett stort möte där alla SSL klubbar kommer närvara och prata igenom hela situationen med COVID-19. Efter detta möte kommer vi i Karlstad innebandy ta ett beslut angående hur det blir med publik tillsvidare! Vi kommer ut med ett uppdaterat läge så fort ett beslut tagits.