Tisdag
09 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Tisdag
16 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 2 matcher
Onsdag
24 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match
Hemma
Malmö
MAL
Borta
Karlstad
KAR

Damerna åker till Malmö under helgen

14 februari 2020 18:42
SSL DAM

I eftermiddag sätter sig damerna på bussen ner mot Skåne och Malmö, för ett möte med formstarka laget Malmö FBC imorgon.


Det är ett Malmö FBC som hittills har stått för en riktigt stark säsong, där man just nu placerar sig på en 4:e plats i tabellen, med 40 inspelade poäng på 19 matcher. Höstens möte mellan Karlstad-Malmö blev en jämn historia där Malmö tillslut drog det längsta strået och vann med 7-6, så räkna med ett riktigt revanschsuget Karlstad vid morgondagens match.

Karlstad kommer ifrån en vinst senast då Warberg besegrades i sudden med 5-4, en viktig vinst som tog upp Karlstad till slutspelsplats i tabellen. Karlstad placerar sig just nu på 8:e plats i tabellen med 22 inspelade poäng på 19 matcher.

Det är ett Karlstad som åker till Malmö med ett gott självförtroende och med en stor revanschlust ifrån förra matchen mot Malmö.

En glädjande nyhet är att Kajsa Rysjö Edman är återställd och tillbaka ifrån den hjärnskakning som hon ådrog sig i matchen mot Endre för några veckor sedan. Kajsa kommer börja på bänken i morgondagens match då Jessica Rolf startar mellan stolparna. Frida Swahn är också tillbaka i matchtruppen efter att ha missat dom två senaste matcherna.

Dock saknas tyvärr Linnea Juhlin och Adina Augustsson pga förkylning.

Matchen drar igång 13:00 i Kirsebergs sporthall i Malmö imorgon lördag. Som vanligt går det att följa matchen via SSL play eller innebandyappen men nu nytt även här på hemsidan i denna artikel under fliken se matchen!