Lördag
08 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Warberg
WIC

Warberg hemma på lördag för damerna

6 februari 2020 21:16
SSL DAM

På lördag är det dags igen för en ny hemmamatch då Warberg IC kommer på besök, i seriens 19:e omgång.

Det är i dagsläget ett Warberg som ligger på nedflyttningsplats, med 10p på 18 inspelade matcher. Karlstad placerar sig just nu på 9:e plats i tabellen med 20 inspelade poäng på 18 matcher. Första mötet under säsongen lagen mellan slutade med en snöplig förlust i sudden, så det kommer vara ett revanschsuget Karlstad som ställer sig på planen på lördag.


Vi har stämt av läget med backen Sara Dahlström. Sara gör nu sin 5:e säsong i Karlstad, och har trots sin unga ålder (född 99) över 100 spelade matcher i SSL. Såhär säger Sara inför helgens möte mot Warberg:

Till helgen väntar Warberg, hur är känslan inför matchen? -Känslan under veckan har varit bra. Vi i laget är laddade och det ska bli roligt med hemmamatch igen.

Vad behöver Karlstad göra för att gå segrande ur matchen? -Vi måste ha tålamod i anfallsspelet, ligga nära varandra och vara aggressiva då Warberg är bra på att kontra. Men framför allt, våga att vinna och bryta mönster.

8 matcher återstår av grundserien innan slutspelet drar igång, vad ska Karlstad göra för att fixa en slutspelsplats? -Vi måste vinna matcher och för att göra det måste vi jobba på vårt anfall. Vi måste ha mer tålamod med boll och skjuta i rätt lägen. Gör vi det kommer vi göra mera mål och vinna mer. Vilket gör att vi når en slutspelsplats.

Vi tackar Sara för pratstunden och önskar laget ett stort lycka till på lördag!

Vi hoppas självklart på ett stort stöd på läktaren vid matchen, så ta med dig släkt och vänner och kom och heja fram Karlstad till 3 poäng. Biljetter finns som vanligt att köpa här till höger på dator eller ovanför på mobilen, och matchen går att följa via SSL play.

Matchen drar igång kl 13:00 i Karlstad Innebandyarena på lördag, vi ses där!