Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Endre
END

Vinst i Derbyt och ny hemmamatch på söndag

17 januari 2020 11:39
SSL DAM

Onsdagens drabbning mellan Karlstad och Skoghall i damernas SSL skulle bli en riktig jämn historia, där små detaljer i slutändan fällde avgörandet.


Det blev tillslut en Karlstad-vinst i Värmlandsderbyt i Hammarö Arena framför en storpublik (924 personer), men det satt långt inne. Skoghall stod upp på ett bra sätt och försökte verkligen in i det sista, men tack vare ett bra försvarsspel av hela Karlstadslaget och ett bra målvaktsspel ifrån Jessica Rolf kunde Karlstad gå segrande ur matchen med 3-2. Linnea Juhlin blev också stor matchhjälte då hon blev tvåmålsskytt i matchen, samt satte dit det avgörande 3-2 målet i den tredje perioden.

I och med onsdagens vinst klev Karlstad upp på en 7:e plats i tabellen med 20 inspelade poäng på 16 spelade matcher, samtidigt som Skoghall är fortsatt sist i tabellen med 8 inspelade poäng

Matcherna fortsätter att dugga tätt och redan på söndag väntar åter en ny match då gotlänningarna Endre IF kommer på besök till Colorama Arena. Gästerna bidrar även med värmländskt inslag under matchen då vi finner två stycken värmlänningar i Endre IF den f.d. Karlstadspelaren Linnea Wallgren, samt tränaren Sabina Wedberg som är ifrån Kristinehamn. Det är ett Endre IF som började säsongen lite knackigt, men som verkligen har hittat formen ordentligt och har börjat klättra uppåt i tabellen.

Höstens möte mellan Endre-Karlstad var en riktigt jämn historia där Endre tillslut vann med 7-6, så räkna med ett revanschsuget och hungrigt Karlstad IBF vid söndagens match. Matchen drar igång kl 13:00 på söndag i Colorama Arena.

Vi behöver som vanligt ert stöd ifrån läktaren, så ta med dig vänner och familj och kom och heja fram Karlstad till 3 poäng på söndag. Biljetter hittar ni som vanligt här till höger på dator eller ovanför på mobilen, och kan man inte se matchen på plats går det att följa matchen på SSL PLAY

Vi ses på söndag i Colorama Arena!