Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Fredag
29 Nov 1 match
Lördag
07 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 2 matcher
Söndag
29 Dec 1 match
Söndag
05 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 2 matcher
Onsdag
15 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Karlstad
KAR

Dags för första matchen efter VM uppehållet för SSL laget

20 december 2019 10:56
SSL DAM

Imorgon (lördag) åker damerna söderut för ett möte med smålandslaget Jönköpings IK. Ett Jönköping som förra säsongen gjorde en stark säsong då man slutade på en 7:e plats i tabellen. Hittills under denna säsong har man tagit 10 poäng på 11 matcher, och man huserar just nu på en 11:e plats i tabellen.


För Karlstads del har säsongen inletts med 14 poäng på 11 spelade matcher, vilket innebär en 9:e plats i dagsläget i tabellen för Svenska Superligan Dam. Vi har stämt av läget inför helgens match med tränaren Johan Libäck:

  • Hur är känslan att dra igång med matchspel igen efter ca 3 veckors "uppehåll"?

Det är inte helt optimalt med ett VM uppehåll mitt under brinnande säsong, men det har samtidigt varit skönt att få ladda om batterierna och få en typ av nystart. Vi har kunnat slipa på en del detaljer i vårt spel som vi behövde förbättra, så vi hoppas såklart att uppehållet ska bli en positiv faktor till kommande matcher.

  • Vad tror ni om helgens match, och om Jönköping som motstånd?

Vi vet att Jönköping är ett lag som är svårslagna, det visade dom inte minst i senaste omgången när dom vann mot Mora. Men vi känner oss trygga i vårt spel, och vi har identifierat vissa delar som vi ska fokusera extra på i vår prestation under matchens gång. Vi kan vänta oss en jämn matchbild, så för vår del gäller det att inställningen och prestationen är på topp.

  • Hur ser truppen ut inför helgens match?

Vi har i princip samtliga tillgängliga, så det är såklart riktigt bra. Dom som inte är tillgängliga för spel för tillfället är Sanna Eriksson som är på semester och Nathalia Vikström som är skadad, men på god väg tillbaka nu. Hur vi formerar laget under matchen imorgon får ni se då.

Vi tackar Johan för pratstunden och önskar ett stort lycka till i matchen.

Matchen drar igång kl 14:00 i Jönköpings idrottshus, och kan du inte se matchen på plats går den som vanligt att följa via SSLplay.

Glöm även inte att köpa biljetter till kommande hemmamatch i SSL som spelas söndagen den 29:e december kl 13:00. Motståndare i den matchen är IBK Dalen, och biljetter hittar ni här.