Lördag
19 Mar 2 matcher
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
03 Apr 1 match
Tisdag
05 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Tisdag
19 Apr 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 2 matcher
Fredag
30 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
02 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 1 match
Söndag
16 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Onsdag
26 Okt 1 match
Lördag
05 Nov 1 match
Fredag
18 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 2 matcher
Fredag
25 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 2 matcher
Hemma
Mora
MORA
Borta
Karlstad
KAR

Mora på bortaplan på söndag

7 november 2019 10:45
SSL DAM

Till helgen stundar den 8:e omgången av svenska superligan. På söndag möter Karlstad förra säsongens silvermedaljörer KAIS Mora. Det är ett KAIS Mora som har inlett denna säsong på allra bästa sätt med 7 vinster på 7 matcher.


För Karlstads del gäller det att hitta tillbaka till den fina trend som laget hade i början av säsongen, som stundtals visades upp i den senaste matchen mot Malmö och främst då i den sista perioden. Det är en tuff uppgift som väntar på söndag, men med ett stenhårt jobb och en grym inställning kan Karlstad slå vilket lag som helst i serien.

Vi har stämt av känslan inför matchen med målvakten Kajsa Rysjö-Edman inför matchen. Kajsa har Hultsberg/Björkås som sin moderklubb och kom till Karlstad Innebandys organisation inför säsongen 2015/2016. Kajsa gör nu sin 2:a säsong i SSL truppen.

Hur är känslan inför att möta KAIS Mora på söndag? ”Känslan inför helgens match är bra. Vi har en bra känsla i laget och vi har haft bra träningar de senaste veckorna. Det är synd att vi inte fått mer utdelning de senaste omgångarna. Vi åker till Mora för att ge dem en jädra match.”

Vad blir viktigt att tänka på under matchen för Karlstads del? ”Det som kommer bli viktigt för oss mot Mora är att vi sätter vårt försvarsspel och är tuffa i närkamperna. Gör vi det så kommer det offensiva spelet att komma, där gäller det att vi sätter våra chanser. Även att vi går ut och spelar med en jädra energi tror jag kommer vara viktigt för oss.”

Hur fördriver du tiden under den långa bussresan till bortamatcherna? ”Det blir ju några timmar i buss och de brukar oftast fördrivas med snack med kompisarna. Ofta icke innebandy relaterat för att sedan lägga allt innebandy fokus på matchen när vi kommer fram. Brukar bli en hel del musik och allsång under resorna också!”

Vi önskar Kajsa och resten av laget ett lycka till i matchen på söndag. Om ni inte kan se matchen på plats går den som vanligt att se på sslplay.se, matchen hittar ni här.