Fredag
04 Okt 1 match
Lördag
05 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 1 match
Fredag
11 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Fredag
25 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Lördag
02 Nov 2 matcher
Söndag
10 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 2 matcher
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Fredag
29 Nov 1 match
Lördag
07 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 2 matcher
Söndag
29 Dec 1 match
Söndag
05 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 2 matcher
Onsdag
15 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Hemma
KAIS Mora
MORA
Borta
Karlstad
KAR

Mora på bortaplan på söndag

7 november 2019 10:45
SSL DAM

Till helgen stundar den 8:e omgången av svenska superligan. På söndag möter Karlstad förra säsongens silvermedaljörer KAIS Mora. Det är ett KAIS Mora som har inlett denna säsong på allra bästa sätt med 7 vinster på 7 matcher.


För Karlstads del gäller det att hitta tillbaka till den fina trend som laget hade i början av säsongen, som stundtals visades upp i den senaste matchen mot Malmö och främst då i den sista perioden. Det är en tuff uppgift som väntar på söndag, men med ett stenhårt jobb och en grym inställning kan Karlstad slå vilket lag som helst i serien.

Vi har stämt av känslan inför matchen med målvakten Kajsa Rysjö-Edman inför matchen. Kajsa har Hultsberg/Björkås som sin moderklubb och kom till Karlstad Innebandys organisation inför säsongen 2015/2016. Kajsa gör nu sin 2:a säsong i SSL truppen.

Hur är känslan inför att möta KAIS Mora på söndag? ”Känslan inför helgens match är bra. Vi har en bra känsla i laget och vi har haft bra träningar de senaste veckorna. Det är synd att vi inte fått mer utdelning de senaste omgångarna. Vi åker till Mora för att ge dem en jädra match.”

Vad blir viktigt att tänka på under matchen för Karlstads del? ”Det som kommer bli viktigt för oss mot Mora är att vi sätter vårt försvarsspel och är tuffa i närkamperna. Gör vi det så kommer det offensiva spelet att komma, där gäller det att vi sätter våra chanser. Även att vi går ut och spelar med en jädra energi tror jag kommer vara viktigt för oss.”

Hur fördriver du tiden under den långa bussresan till bortamatcherna? ”Det blir ju några timmar i buss och de brukar oftast fördrivas med snack med kompisarna. Ofta icke innebandy relaterat för att sedan lägga allt innebandy fokus på matchen när vi kommer fram. Brukar bli en hel del musik och allsång under resorna också!”

Vi önskar Kajsa och resten av laget ett lycka till i matchen på söndag. Om ni inte kan se matchen på plats går den som vanligt att se på sslplay.se, matchen hittar ni här.