Fredag
04 Okt 1 match
Lördag
05 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 1 match
Fredag
11 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Fredag
25 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Lördag
02 Nov 2 matcher
Söndag
10 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 2 matcher
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Fredag
29 Nov 1 match
Lördag
07 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 2 matcher
Söndag
29 Dec 1 match
Söndag
05 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 2 matcher
Onsdag
15 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Malmö
MAL

Inför Malmö hemma med Lisa Rengärde

30 oktober 2019 09:00
SSL DAM

På lördag är det dags för nästa hemmamatch i SSL då tabellfemman Malmö FBC kommer på besök. Det är ett Malmö som har inlett säsongen starkt och som har tagit 12 poäng på 6 matcher. KIBF står på 10 poäng på lika många spelade matcher, och huserar just nu på 7:e plats i tabellen.


En spelare i KIBF som är van att ta stort ansvar i spelet är backen Lisa Rengärde. Lisa gör just nu sin 6:e säsong i KIBF tröjan efter övergången ifrån IKSU under säsongen 14/15. Och med 132 spelade SSL matcher är Lisa en rutinerad och viktig pjäs i dagens SSL trupp. Vi har kollat läget med Lisa inför helgens match:

Det blev en suddenförlust mot Warberg i förra omgången, vad var det som inte stämde i spelet?

”Ja tyvärr blev det suddenförlust vilket var fruktansvärt surt då vi släppte in sista målet med bara några sekunder kvar av matchen. Det var mycket som inte stämde för oss just den matchen. För det första kan jag tycka att vi inte riktigt var närvarande vilket resulterade i att vi ofta var tvåa på bollarna. Vi satte inte vår press som vi brukade och det läste Warberg på ett bra sätt. Stort sett kan jag tycka att vi inte gjorde som vi skulle och Warberg utnyttjade det till fullo.”

Hur är känslan inför att möta Malmö på lördag och vad tror du om matchen?

”Känslan är super! Vi har haft videoanalys där vi gått igenom väldigt mycket bra punkter som vi ska fokusera på under träningarna nu i veckan. Vi har tydliga instruktioner och riktlinjer och alla pilar pekar åt samma håll. Laget känns väldigt revanschsugna och vi ska visa att vi är bättre än förra helgens drabbning. Jag tror att det kommer bli en väldigt jämn match, det är två bra lag som står på varsin sida på planen. Jag tror att vi kommer stå som vinnare när matchen är över, jag vet att vi kommer ge absolut allt för att ta hem tre poäng på lördag.”

Varför ska publiken ta sig till Colorama Arena på lördag för att heja fram Karlstad dam till en seger?

”SJÄLVKLART ska alla som kan komma och heja fram oss till vinst för att vi är världens härligaste gäng för det första! Och för att vi kommer bjuda på rolig och underhållande innebandy. Publiken kommer få se ett revanschsuget Karlstad som kommer vara hungriga på vinst. Kom och stötta oss!”

Vi hoppas att ni kommer och hejar fram Karlstad i matchen mot Malmö, det kommer bli en tuff match och vi behöver rejält stöd ifrån läktaren för att spela hem en seger! Matchen börjar 13:00 på lördag i Colorama arena, och biljetter till matchen hittar ni här ovanför (mobil) eller till höger (dator)

Vi ses i hallen på lördag!