Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
20 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 2 matcher
Fredag
04 Okt 1 match
Lördag
05 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 1 match
Fredag
11 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Fredag
25 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Lördag
02 Nov 2 matcher
Söndag
10 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 2 matcher
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Fredag
29 Nov 1 match
Lördag
07 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 2 matcher
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
IKSU
IKSU

IKSU på besök i nästa hemmamatch för damerna

9 oktober 2019 08:00
SSL DAM

Matcherna för damerna duggar tätt och på lördag är det dags för en ny hemmamatch. Denna gång är det IKSU ifrån Umeå som kommer på besök. Det är ett IKSU som består av flertalet landslagsstjärnor ifrån både Sverige och Finland, och som förra säsongen åkte ur i semifinal mot mästarlaget Täby FC. Det är en spännande utmaning som väntar på lördag, och det är ett KIBF med gott självförtroende som går in till denna match med totalt 9 inspelade poäng på 4 matcher.


En spelare i Karlstad som till denna säsong har tagit stora kliv utvecklingsmässigt, och som tagit ännu större ansvar i spelet är backen Robyn Sundman. Robyn har BKI Sunnanå som moderklubb, och hon kom till Karlstad IBF Ungdom inför säsongen 15/16. Robyn gör nu sin andra säsong i SSL truppen, och hon var även en del av det framgångsrika Värmlandslaget för F-99. Vi har kollat av läget med Robyn inför lördagens match mot IKSU:

Hur är känslan i laget efter de 4 första matcherna, som har slutat i 3 vinster & 1 förlust? "Känslan i laget är bra. Vi har skapat en stark sammanhållning i år, där vi verkligen tror på vårt spel. Det känns jätteviktigt för att kunna prestera så bra som möjligt, både individuellt men också som lag. Det har ju resulterat i 3 vinster av 4 möjliga vilket är klart godkänt. Även fast den senaste matchen slutade med förlust så är vi överens om att blicka framåt, fortsätta tro på det vi gör och spela för varandra."

Vad var det som inte riktigt stämde senast i matchen mot Endre IF? "Framför allt så saknades den extra ”tändningen” som vi haft i tidigare matcher. Vi var alldeles för passiva på hela banan, i första perioden framför allt, vilket också straffade sig. Vi hade svårt att få dem dit vi ville på planen vilket gjorde att vi blev lite mer nedtryckta än vanligtvis."

Hur är känslan inför att möta IKSU, och vad tror du om matchen? "Att möta IKSU är alltid kul. Det är ju ett topplag och en bra värdemätare på hur nära eller långt ifrån man ligger just toppen av tabellen. Om vi tar fram känslan och taggningen från de tre första omgångarna och står emot dem under första perioden så kommer det bli en jämn match. Spelar vi den innebandyn som vi vill och fortsätter tro på det så har vi god chans till att vinna på lördag."

Vi hoppas att stort stöd på läktaren under matchen för att stötta fram KIBF-tjejerna till ytterligare en seger på hemmaplan där vi hittills är obesegrade. Det är en inspirerande utmaning som väntar, men vi tror på oss själva till fullo och kommer göra allt för att gå segrande ur matchen.

Matchen drar igång 16:00 på lördag i Colorama Arena, biljetter till matchen finns att köpa här till höger (dator) eller ovanför (mobil)

Har man inte möjlighet att se matchen sänds den på SSL PLAY

Ses på lördag!