Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Täby
TÄBY

SM guld vinnarna Täby FC på besök i premiären för årets SSL!

17 september 2019 14:00

Efter en lång försäsong är det äntligen dags att dra igång seriespelet för årets SSL. Försäsongen drog igång redan i början av maj för truppen, där tung fysträning varvades med innebandyträningar tidigt. Det märktes redan då att truppen var väldigt revanchsugna inför säsongen. Truppen har också uttökats med ett antal spelare som kommer vara med och konkurrera om platserna, vilket ser mycket lovande ut.


Under försäsongen har laget hunnit spelat totalt 8 träningsmatcher, med klart godkända insatser. Men det är nu det drar igång på allvar, och det är ett KIBF dam som är mer än redo för att kliva in i säsongen och kriga för att nå målet- att gå till slutspel!

Tankar ifrån assisterande lagkapten Linnéa Juhlin inför fredagens premiär: ”För det första ska det bli riktigt kul att säsongen drar igång på riktigt. Kul start att få möta regerande svenska mästarinnorna Täby hemma i premiären.

Det brukar vara målrika matcher när man spelar mot Täby och tror inte att fredagens match kommer vara ett undantag. Vi har en bra känsla i laget och har taggat inför just denna match i flera veckor så vi kommer komma ut mer laddade än någonsin. Så jag hoppas på mycket publik för vi är redo att bjuda på show!”

Assisterande tränaren Johan Libäck om fredagens premiärmatch: ”Att nu få ta sig an svenska mästarinnorna i seriepremiären känns väldigt inspirerande och roligt. Vi hoppas att Karlstadpubliken fyller upp läktarna ordentligt så vi tillsammans kan ge Täby en jobbig premiärmatch i Colorama Arena.”

Matchen blåses igång kl 19:00 i Colorama Arena på fredag, vi ses väl där?