FHIB

Allsvenskan även nästa år!!!

11 mars 2019 13:58

I går säkrades det Allsvenska kontraktet efter en riktigt bra insats mot Fagerhult

Förutsättningarna var enkla, vid vinst är kontraktet säkrat, detta eftersom Visby besegrat Lagan tidigare under dagen, detta visade sig vara perfekt tändvätska för våra grabbar. Tom Colling var sådär alldeles lagom elak, Simon Sjögren var som en brunstig tjur, redo att springa över allt och alla, Oskar Thorèn och Daniel Ed sprang som det inte fanns någon morgondag, hade inte larmet i hallen börjat tjuta 23:30 hade dom nog sprungit än. Lägg där till att Niklas Lindehult hade en såndär kväll som han brukade ha för 3 år sedan när det snackades om landslaget, för hans del. Detta gjorde sammantaget att våra gäster som hade Playoff i sikte, aldrig var nära denna dag. Tom Colling inledde målskyttet, redan efter 5 minuter, sen följde han upp med en ass till Erik Nilsson Allanssons 2-0 i pp. Vi gjorde 2 mål till innan perioden var över, vi gör en riktigt bra första period, bästa i år ? JA..2.a perioden slutar mållös efter stort målvaktsspel främst från Lindehult, men även gästernas Victor Bromark briljerade. 3,.e perioden tar vi åter kommandot, och spelar återigen riktigt fartfylld och rolig innebandy, målen trillar in, och stämningen på slutet i hallen, är fantastisk. En sån där kväll, man kommer minnas och prata om, - tänk jag minns när vi slog Fagerhult, fan va bra vi va... en sån kväll var det. Matchen slutar 8-2, tillslut riktigt gött.

Vi i Karlstad IBF herr, vill passa på att tacka alla som jobbat kring våra matcher under året, Tack och hoppas ni är med nästa säsong också!