RÖN

Uddamålsförlust hemma mot Rönnby

17 februari 2019 17:57

När man är inne i en svacka får man inget gratis. Det är en sak som Karlstads damer vet just nu.

Matchen idag mot Rönnby var en sådan match. En match som blev oerhört jämn. Karlstad har en 1-0 ledning med sig in i tredje perioden. Men 1.56 in i den perioden så har Rönnby både kvitterat och tagit ledningen med 1-2. Vi dippar lite i början och det räcker för att släppa in motståndaren i matchen.

Vi kvitterar någon minut senare. Rönnby gör sen 2-3 i powerplay och det blir slutresultatet.

Jobbig förlust kan man lugnt säga. Men vi måste börja få fler avslut på mål,i andra perioden så har vi inget skott på mål Då blir det svårt att vinna såna här jämna matcher.

Men trots förlust så är detta ändå ett fall framåt. Idag kämpar vi i 60 minuter och spelar jämt mot ett lag som Rönnby.

Matchens lirare är helt klart Jessica Rolf, hon gör en riktigt bra match i målet idag.