Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Förlust i Malmö

18 februari 2021 21:29
Allsvenskan HERR

Malmö FBC - Karlstad IBF 8-4 (1-1,3-1,4-2 ) Vi har av tradition svårt mot Malmö både borta och hemma i Karlstad, nu var det dessutom 3.e matchen på 6 dagar och lite tunga gubbar kvar på hemmaplan av diverse olika anledningar, så det var väl inte dom bästa förutsättningarna.


Jag hade lite svårt att göra en vettig analys av matchen (vissa tycker att jag alltid har svårt med det iofs) men kameran i hallen är väldigt nära spelet, så svårt med överblick, svårt att se bollen osv, så därför ringde jag Matte Karlsson för en mer skarp analys.

Förstår att du är trött och besviken men en kort analys får du bjuda på ändå, det ingår i kontraktet ;)

"Ja vi börjar riktigt stabilt första 15, får vi 2-0 tror jag vi vinner så får de ett friläge från ingenstans istället o kvitterar till 1-1 (Simon hade gett oss ledningen 1-0)"

Ni tryckte lite högre än normalt?

"Ja stämmer, vi skulle mata på med tre femmor, trycka ner dom och springa mycket var planen. Tycker som sagt vi börjar bra och skulle vi bara gjort nåt mer mål i början så tror jag vi vinner."

Blir ju lite avgörande när vi släpper in ett mål i pp, och sen direkt efter i bp? (3-2,4-2)

"Ja så är det ju, lite olyckligt bolltapp i pp, sen reder vi ju ut bp så slänger dom in en boll som studsar på en av våra killar och in i mål, det var menat som ett pass så blytungt naturligtvis..."

Malmö spelade väldigt bra försvar?

"Ja dom spelade bra efter förutsättningarna, vi hade svårt att luckra upp deras försvar, vi hade en tydlig plan om hur vi skulle göra, men fick inte nog fart på benen helt enkelt."

Ok jag ska släppa iväg dej, nån du vill plussa lite för?

"Nej tycker vi ska kunna bättre samtliga. Men dom jag plussar för är Jesper Colling och Johan Palmqvist, som jag tycker va pigga"

Målen gjordes Simon Sjögren, Jesper Colling Gustav Agnemyr och Tom Colling

Helgens match är framflyttad då Covid 19 smugit sig in i truppen igen...