Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Intervju med Emil Fredriksson

29 juli 2023 12:59
SSL Herr

Den sista PLANERADE intervjun för denna sommaren är med ingen mindre än Skoghalls-förvärvet Emil Fredriksson. Fler intervjuer kommer, då med nyförvärv.


Hur känns det att skriva på för KIBF?

-Det känns otroligt bra och det känns verkligen som rätt beslut. Det är en fantastisk grupp som varit välkomnande från start och otroligt lätt att ta sig in i.

Vad har du hört om laget och föreningen?

-Jag har inte hört så mycket innan men under mötena innan och försäsongsträningen så har jag fått en bild av Karlstad som en väldigt seriös förening med hög kravbild och höga ambitioner vilket jag tycker om.

Vad har du för förväntningar på säsongen som kommer?

Ser otroligt mycket fram emot säsongen som stundar och efter en bra försäsong så har jag höga förväntningar på oss som lag. Vi vet att det kommer att bli en extremt tuff säsong med matcher mot extremt skickliga lag och spelare. Men vi är ett lag som kommer göra allt för att vara med och kriga om 3 poäng i varje match.

Fram till återsamlingen, vad har du för planer?

Jag har inte jättemycket planerat men ska väl spela lite golf och umgås vänner. Blir nog en vända till Smögen också. Men utöver det så ska jag väl bara se till att njuta av semestern och hålla igång med träningen.

Herrarna spelar sin första träningsmatch 9 augusti mot Lillån IBK , och den matchen spelas i Filipstad. FBC Lerum väntar i Colorama Arena 13 augusti och därefter åker Emil och laget till Lettland. Där spelas en försäsongsturnering med lettiska landslaget, FBC Turku och Nokian KRP som motståndare. MAIS i Mullsjö avslutar försäsongen för herrarna innan Svenska Cupen drar igång samt SSL.