Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Intervju med Amanda Karlsson

11 juli 2023 13:47
SSL DAM

Vi fortsätter med att ta pulsen på våra nyförvärv under sommaren. Hela Juli ut kommer det fyllas på med nyheter här på hemsidan. I denna intervju har vi tagit ett snack med Amanda Karlsson som har anslutit från Warberg IC.


Först och främst välkommen till Karlstad, hur känns det att skriva på för KIBF?

-Tack snälla! Det känns som ett helt rätt steg för mig att ta. Är väldigt taggad och tycker detta ska bli superroligt. Valet föll på KIBF för att nytänket som är inför nästa säsong känns väldigt spännande. Gillar de nya tränarnas inställning och viljan att tävla. Föreningen känns också väldigt familjär och vill framåt.

Vad har du hört om laget och föreningen?

-Nu när jag har träffat laget så har jag fått ett första intryck som verkligen var jättebra. Känns som ett gäng som gillar att vara med varandra, och det är så viktigt för att nå framgångar på banan. Tror att det finns många vinnarskallar i laget (det blir ytterligare en ;) som man kan tävla med och kanske trashtalka lite på träningar haha. Nej men ett gött gäng verkar det absolut vara. Föreningen verkar som sagt vara familjär, en känsla jag fick så fort jag kom in i hallen egentligen. Det känns som att föreningen verkligen vill ta kliv framåt på damsidan och att det är något som prioriteras högt. Kul också att herrarna gick upp, inte många föreningar som har både dam- och herr i SSL.

Vad har du för förväntningar på säsongen som kommer? Mina förväntningar på nästa säsong är att vi som lag gör vad som krävs för att vinna varje tillfälle vi tävlar. Oavsett om det är match eller 3 mot 3 på träning. Det ska vara jobbigt att möta oss och i tighta matcher ska vi kunna dra det längsta strået. Individuellt så hoppas jag få utveckla och bidra med mitt offensiva spel samt att vara kreativ med boll.

Vad har du för planer innan laget återsamlas?

Efter många månader av egenträning så längtar jag verkligen till att köra med laget efter uppehållet. Men innan det ska jag hinna med en trip till Prag för att stötta min lillasysters lag som ska spela Prague Games. Jag ska också bara njuta av några veckor hemma på fina västkusten med familj och vänner innan vi avslutar med en vecka i Grekland innan flytten går.

Damernas SSL inleds på bortaplan mot IBK Lund Elit. Därefter tar laget med Amanda i spetsen emot hennes förra klubb Warberg IC i hemmapremiären. Biljetter till damernas hemmapremiär kommer som vanligt finnas på Tickster.com. Håll ögon och öron öppna för biljettsläpp!