Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Tisdag
09 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 2 matcher
Fredag
19 Nov 1 match
Lördag
27 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Söndag
26 Dec 1 match
Torsdag
06 Jan 2 matcher
Lördag
08 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Söndag
16 Jan 1 match
Fredag
21 Jan 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match

Intervju med Fredrik Finnmark

24 november 2021 20:04
Allsvenskan HERR

Förändringar i ledarstaben kring herrlaget. Anders Nordin har valt att lämna sitt uppdrag hos oss, vi tackar så mycket för din tid i Karlstad IBF önskar dig lycka till framöver.

&

Välkommen säger vi till Fredrik Finnmark, som kommer in i staben. Förutom sitt engagemang i div 1 och JAS, ska Fredrik även ska stötta ledarstaben i Allsvenskan. Detta kommer stärka bandet mellan våra utvecklingslag och A-lag.


Vem är Fredrik Finnmark för dem som inte vet?

Fredrik Finnmark är 44 år från Hammarö, två barn och bor sedan många år tillbaka i Skåre. Har varit ledare i Karlstad IBF i 11 år.

Hur ser du på ditt nya uppdrag i herrlaget?

Mitt uppdrag är ju att stötta de övriga ledarna och bidra med mitt ledarskap och erfarenhet från innebandyn När det kommer till matcher kommer mitt fokus ligga på forwards och det offensiva spelet.

Hur har första tiden i laget varit?

Första tiden. Nu var jag med förra veckan på träningarna och med på bänken i 9-4 segern mot Lillån IBK. Det har varit väldigt positiv måste jag säga, bra driv i laget och kul och se hur hårt laget jobba under hela förra veckan. Det är det som kommer krävas hela säsongen, att vi jobbar som ett lag.

Hur är känslan inför FBC Lerum-matchen på bortaplan till helgen?

Känslan är bra, det är betydligt lättare att gå in i denna vecka med en seger i ryggen. Tyvärr har vi lite sjukdomar i truppen, inklusive mig själv. Förhoppningen är att alla ska vara tillbaka på lördag, så tanken är att 3 poäng ska med hem till Karlstad.

Fredrik kommer att fortsätta sitt uppdrag i Karlstad IBF JAS och Division 1, vi tror att detta kommer att stärka banden mellan våra utvecklingslag och vårt A-lag.