Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Intervju med Fredrik Finnmark

24 november 2021 20:04
Allsvenskan HERR

Förändringar i ledarstaben kring herrlaget. Anders Nordin har valt att lämna sitt uppdrag hos oss, vi tackar så mycket för din tid i Karlstad IBF önskar dig lycka till framöver.

&

Välkommen säger vi till Fredrik Finnmark, som kommer in i staben. Förutom sitt engagemang i div 1 och JAS, ska Fredrik även ska stötta ledarstaben i Allsvenskan. Detta kommer stärka bandet mellan våra utvecklingslag och A-lag.


Vem är Fredrik Finnmark för dem som inte vet?

Fredrik Finnmark är 44 år från Hammarö, två barn och bor sedan många år tillbaka i Skåre. Har varit ledare i Karlstad IBF i 11 år.

Hur ser du på ditt nya uppdrag i herrlaget?

Mitt uppdrag är ju att stötta de övriga ledarna och bidra med mitt ledarskap och erfarenhet från innebandyn När det kommer till matcher kommer mitt fokus ligga på forwards och det offensiva spelet.

Hur har första tiden i laget varit?

Första tiden. Nu var jag med förra veckan på träningarna och med på bänken i 9-4 segern mot Lillån IBK. Det har varit väldigt positiv måste jag säga, bra driv i laget och kul och se hur hårt laget jobba under hela förra veckan. Det är det som kommer krävas hela säsongen, att vi jobbar som ett lag.

Hur är känslan inför FBC Lerum-matchen på bortaplan till helgen?

Känslan är bra, det är betydligt lättare att gå in i denna vecka med en seger i ryggen. Tyvärr har vi lite sjukdomar i truppen, inklusive mig själv. Förhoppningen är att alla ska vara tillbaka på lördag, så tanken är att 3 poäng ska med hem till Karlstad.

Fredrik kommer att fortsätta sitt uppdrag i Karlstad IBF JAS och Division 1, vi tror att detta kommer att stärka banden mellan våra utvecklingslag och vårt A-lag.