Måndag
05 Apr 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Söndag
19 Sep 1 match
Fredag
24 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Tisdag
09 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 2 matcher
Fredag
19 Nov 1 match
Lördag
27 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Söndag
26 Dec 1 match
Torsdag
06 Jan 2 matcher

Vinst i Derbyt och ny hemmamatch på söndag

17 januari 2020 11:39
SSL DAM

Onsdagens drabbning mellan Karlstad och Skoghall i damernas SSL skulle bli en riktig jämn historia, där små detaljer i slutändan fällde avgörandet.


Det blev tillslut en Karlstad-vinst i Värmlandsderbyt i Hammarö Arena framför en storpublik (924 personer), men det satt långt inne. Skoghall stod upp på ett bra sätt och försökte verkligen in i det sista, men tack vare ett bra försvarsspel av hela Karlstadslaget och ett bra målvaktsspel ifrån Jessica Rolf kunde Karlstad gå segrande ur matchen med 3-2. Linnea Juhlin blev också stor matchhjälte då hon blev tvåmålsskytt i matchen, samt satte dit det avgörande 3-2 målet i den tredje perioden.

I och med onsdagens vinst klev Karlstad upp på en 7:e plats i tabellen med 20 inspelade poäng på 16 spelade matcher, samtidigt som Skoghall är fortsatt sist i tabellen med 8 inspelade poäng

Matcherna fortsätter att dugga tätt och redan på söndag väntar åter en ny match då gotlänningarna Endre IF kommer på besök till Colorama Arena. Gästerna bidrar även med värmländskt inslag under matchen då vi finner två stycken värmlänningar i Endre IF den f.d. Karlstadspelaren Linnea Wallgren, samt tränaren Sabina Wedberg som är ifrån Kristinehamn. Det är ett Endre IF som började säsongen lite knackigt, men som verkligen har hittat formen ordentligt och har börjat klättra uppåt i tabellen.

Höstens möte mellan Endre-Karlstad var en riktigt jämn historia där Endre tillslut vann med 7-6, så räkna med ett revanschsuget och hungrigt Karlstad IBF vid söndagens match. Matchen drar igång kl 13:00 på söndag i Colorama Arena.

Vi behöver som vanligt ert stöd ifrån läktaren, så ta med dig vänner och familj och kom och heja fram Karlstad till 3 poäng på söndag. Biljetter hittar ni som vanligt här till höger på dator eller ovanför på mobilen, och kan man inte se matchen på plats går det att följa matchen på SSL PLAY

Vi ses på söndag i Colorama Arena!