Tisdag
09 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Tisdag
16 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 2 matcher
Onsdag
24 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match

Daniel Wellerfors ny sportchef för Karlstad IBF Herr

26 mars 2021 11:14
Allsvenskan HERR

"Welle" är en känd innebandyprofil i Värmland och kommer senast från tränare / sportchefs uppdrag i Skattkärrs IK. 39 åringen har en gedigen bakgrund inom sportens värld, han har varit aktiv i både fotboll och innebandy.


Vi fastnade för hans engagemang för Värmländsk innebandy han vill precis som vi andra i föreningen att vi ska ha ett SSL lag även på herrsidan, för att alla ungdomar ska få se sina idoler och förebilder på hemmaplan i Colorama Arena och inte bara på tv. Han är driven och vet att ett uppdrag som sportchef innebär en mycket varierad arbetsuppgift, kontakter med sponsorer och arbetsgivare är en viktig del av jobbet, och vi vet att han har ett brett kontaktnät, men framförallt är han kunnig inom innebandy. Säger Michael Bergqvist Klubbchef

"Jag funderade inte speciellt länge , det kändes rätt direkt jag fick frågan, jag brinner för innebandy och jag vill att vi ska ha ett lag i Värmland på högsta nivå, jag ser att vi kan utveckla samarbete med övriga värmländska föreningar, för att stärka både dom och oss. Jag precis som föreningen vill ju att stommen i A laget ska vara killar från Värmland. Jag kommer att jobba tillsammans med Dan (avgående sportchef) till en början för att komma in i rutiner osv, Danne har ju gjort ett kanon jobb så stora delar av truppen är ju klar."

Dan Lundkvist avslutar sitt jobb under April, vi tackar Danne för bra jobb.