Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Uppladdningen pågår fortsatt för fullt!

16 augusti 2019 21:33

Med några veckor kvar inför SSL premiären är förberedelserna i full gång för att göra oss helt startklara inför säsongen. Hittills har det sett väldigt spännande ut på träning, så det är med optimism som vi nu kliver in i en period fylld av träningsmatcher.


Inför kommande säsong är det lite förändringar kring lagkaptensrollen i SSL laget. Adina Augustsson kommer att axla rollen som lagkapten, och Linnéa Juhlin kommer inneha rollen som assisterande lagkapten. Den tidigare lagkaptenen Emma Dahlström kommer finnas med runt laget som coach då hon har uppehåll som spelare denna säsong.

”Vi i ledarstaben är säkra på att Adina och Linnéa kommer att ge oss tränare ett bra stöd i form av lagkapten och assisterande kapten. Båda två har mängder av rutin och är naturliga ledare. Vi är också glada att Emma kommer finnas med runt laget då hennes rutin och ledarskap är viktigt för denna gruppen”

I övrigt är SSL-truppen är i stort sett färdigbyggd, men det kommer att tillkomma ytterligare något namn inom någon vecka innan truppen spikas igen helt.

Nästa helg är det dags för Kallsta Open, SSL laget spelar den första matchen på fredag 23/8 kl 17:00 i Colorama Arena. Vi ses väl där?