Söndag
19 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 2 matcher
Fredag
03 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 2 matcher
Onsdag
22 Mar 1 match
Lördag
01 Apr 1 match
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match

Intervju med Oliver Sandberg

22 maj 2023 10:51

Oliver Sandberg är som bekant tillbaka i Karlstad IBF efter en utflykt till Warberg IC. Nu laddar han tillsammans med laget för SSL och vi tog ett snack med honom om hans första tid sedan återkomsten.


Varför blev det Värmland och Karlstad IBF igen?

-Jag kände att jag ville komma hemöver och när utfallet av säsongen blev som det blev så fanns det inget att tveka på. Har alltid velat spela i SSL och när chansen att få göra det på hemmaplan dök upp så var det bara att köra.

Hur har din första tid varit sedan du flyttade hit?

-Första tiden har varit bra, det känns skönt att vara på hemmaplan igen och gruppen har tagit emot mig väl. Vi har ett par spelare som var här även sist jag spelade i Karlstad och några man haft kontakt med ändå så att komma in i gruppen har varit väldigt enkelt.

Hur går försäsongen?

-Försäsongen känns bra och spännande, vi tränar på ett annat sätt som jag inte gjort tidigare. Det är kul med lite nytänk och jag känner verkligen att det ger effekt och att det är rätt typ av träning som innebandyspelare.

Hur ser de närmsta månaderna ut?

-Nu kör vi på här juni ut innan vi går på lite ledighet, känns som ett bra upplägg och på så sätt kan man få chansen att åka iväg och hålla igång själv med träningen innan vi samlas igen i augusti. Ser fram emot återsamlingen och att få börja spela lite träningsmatcher innan både seriespel och svenska cupen drar igång.

Vad tror du om Karlstad IBFs chanser i SSL?

-Svårt att säga, det blir något nytt både för mig och många andra i truppen. Nu, med rätt typ av träning är jag helt övertygad om att vi kommer vara med och kriga i varje match med förhoppningen att vinna så många som möjligt.

Glöm inte bort att säkra ditt säsongskort på : https://www.tickster.com/sv/events/by/j5v7dhzcykeaf4r/karlstad-innebandy