Lördag
08 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Nya roller i Karlstad IBF

16 april 2019 22:46

Karlstad IBF anställer nuvarande sportchefen på herrsidan Michael Bergqvist, som klubbchef. Samtidigt står det klart att Dan Lundqvist tar över som sportchef på herrsidan, och att Stefan Landberg tar rollen som teamkoordinator i sportgruppen.


Michael har under sina 5 år som sportchef jobbat även med marknadsgruppen, men vi känner att vi behöver frigöra mer tid för det jobbet, vilket innebär att vi gör om arbetsbeskrivningen till det behov föreningen har just nu. Vilket gör att Michael lämnar sportgruppen och fokuserar på att utveckla föreningen i den riktning styrelsen önskar.

Dan Lundqvist har varit med i sportgruppen under 5 år, och är nu redo att ta över sportchefsrollen, Danne brinner för Karlstad Innebandy och känner sig väldigt motiverad inför uppgiften. Dan har under sina år mest jobbat med spelare utifrån på väg in i Karlstad, då han har ett stort kontaktnät till tränare och spelare ute i landet, nu får han en större roll i föreningen, vilket vi ser som en stor fördel för oss i Karlstad Innebandy.

Stefan Landberg kommer närmast från Hultsberg Björkås IBK, han kommer att vara länken mellan senior verksamheten och HJ 17 Elit, en roll vi inte haft på 2 år, men som vi känner är viktig för våra ledare och inte minst spelare i de berörda lagen ( Allsvenskan, Div 2, JAS och HJ 17 Elit ) Stefan kommer in med nya ögon i föreningen, då han inte varit verksam hos oss tidigare, och han känner de övriga ( Per Agnemyr och Anders Lidström ) i sportgruppen väl, så det kommer bli ett bra tillskott för gruppen, nu när Michael kliver av.

Bergqvist och Lundqvist tillträder sina nya tjänster 1 Maj.

Fredrik Olsson Ordf Karlstad Innebandy