Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Torsdag
28 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match

Tiden går fort när man har kul.

27 mars 2019 19:46

För 5 år sedan tog jag över jobbet som sportchef för Karlstad dam efter Patrik Ögren. Och en hel del saker har vi hunnit med på den tiden. Vi har tillsätt en sportgrupp som jobbar på damsidan med SSL och även seniorlagen vi har i Karlstad Ungdom. Vi har en fysgrupp som jobbat med fysbiten tillsammans med KMTI.


Sportsligt så har det varit både upp och ner. Vi har gått till slutspel 2ggr vilket va riktigt kul, och vi har haft lite tyngre säsonger som så klart inte är så kul..

Att jag nu kliver av som sportchef är ett beslut jag tog i redan höstas. Jag känner att det är bra för laget och för föreningen att det kommer in någon ny som har lite nya ideer och som kan bygga vidare på det vi börjat med.

Ska inte sticka under stolen med att det har även varit tuffa perioder under dom här åren. Men det är sådant som kommer med jobbet, men mestadels så har det varit riktigt riktigt kul.

Det är många spelare som jag skulle vilja hylla och även ledare för det fantastiska jobb dom gör, som gjort mitt jobb mycket lättare men framför allt mycket roligare.

Jag kommer sakna er alla.

/ Peter