Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Svenska Cupen och SSL på hemmaplan

17 oktober 2023 09:46
SSL HERR

Det har varit ett par tuffa veckor för våra representationslag på sistone. Nu väntar tuffast möjliga motstånd i Svenska Cupen och på söndag kommer Umeå-laget Team Thorengruppen för en viktig match i den Svenska Superligan. Det blir två bra matcher för herrarna, och laget får dessutom tillbaka en spelare i truppen.


IBF Falun kommer till Colorama Arena

SM- finalisten IBF Falun kommer till Colorama Arena för den tredje omgången av Svenska Cupen och biljetterna har sålt på bra under gårdagen och vi hoppas få hit en hel del folk. Du som har säsongkort, observera att dessa endast gäller för matcher i Svenska Superligan. Medlemmar går in kostnadsfritt på ståplats. I övrigt så finner ni biljetter HÄR Matchvärd för matchen är Karlstad Energi.

Team Thorengruppen väntar i en väldigt viktig match i SSL

TTG har likt herr-laget blandat och gett under inledningen av säsongen och nu möts lagen kl 17:00 på söndag. Laget behöver ert stöd, så på med halsduken och ta er till arenan. Entrén öppnar 1 timme innan matchstart och biljetter hittar ni HÄR

Sebastian Degeryd är tillbaka

Efter mycket slit och rehab kommer "Degen" dra på sig det blåa hemmastället igen. Degeryd har tränat för fullt nu i ett par veckor och kommer att matchas in i laguppställningen redan mot IBF Falun. Han säger så här om sin återkomst till innebandyplanen;

Hur känns det att vara tillbaka på planen igen?

Det vet jag först när jag är det. Men känslan inför är att det ska bli extremt roligt att få spela SSL med det här laget. Jag trivs varje sekund med grabbarna så att få vara med ännu mer och närmare ska bli fint!

Hur är det att behöva sitta vid sidan under en sådan lång tid?

Det har varit en ny utmaning för mig. Inget jag gjort tidigare under såhär lång period. Det mentala har satts på prov, men jag känner stolthet i hur jag har hanterat allt. Och som jag nämnt tidigare så njöt man för lagets skull oavsett mtp säsongen vi gjorde!

Vad tror du om matcherna som kommer, IBF Falun och Team Thorengruppen på hemmaplan?

Två utmanande matcher. Falun behöver man inte säga så mycket om. Alla vet att det är ett extremt bra lag. Det blir en kul utmaning med cupen mot dem. Thorengruppen på söndag blir en viktig match för oss. Vi behöver studsa tillbaka på en del bitar i spelet. Gör vi det på ett bra sätt så ska vi ta den matchen.

Välkomna att se Degeryd och laget kliva ut i Colorama Arena, inte en gång utan två gånger denna vecka!