Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Intervju med Tor Bornedal Samils

13 juli 2023 12:10
SSL HERR

Han är tillbaka i den blåa tröjan efter en två-års sejour i Lillån IBK. Det råder inga tveksamheter om att Tor Bornedal Samils är laddad inför att vara tillbaka i Karlstad IBF.


Välkommen tillbaka till Värmland och Karlstad, hur känns det?

-Det känns bara helt rätt. Jag har såklart saknat alla gamla lagkamrater. Det är väldigt inspirerande att få göra den här resan med dem.

Varför blir det en återkomst till KIBF?

-Jag älskar att tävla, och gör det gärna på så hög nivå som möjligt om förutsättningarna är rätt. Och förutsättningarna för mig kan nog faktiskt inte bli bättre än såhär. Jag vet sedan tidigare att det är en grupp jag trivs väldigt bra i. Samtalen med tränarstaben har också varit precis som jag vill ha dem, öppna, konstruktiva och ärliga. Min tid i Lillån IBK har varit fantastisk, och jag trodde inte att något skulle kunna få mig att lämna. Det här kunde jag dock inte säga nej till.

Vad har du för förväntningar på säsongen?

-Jag förväntar mig att vi som lag gör det här på riktigt i 26 omgångar till att börja med. Som nykomlingar så går det inte att säga hur bra eller dåligt vi står oss kvalitétsmässigt. Det får vi helt enkelt se. Skulle det bli fler matcher efter de första 26 så är det samma mentalitet i minst 4 matcher till.

Och vad ser du framemot mest?

-Först och främst träffa truppen. Det är några av mina bästa vänner som spelar i det här laget. Längre fram i höst så ser jag mest fram emot att tävla på högsta möjliga nivå igen. För mig är det stort att spela i världens bästa liga i min idrott. Den här gången kommer jag inte ta det för givet.

I augusti drar det igång igen, vad ska du passa på att göra fram till att du ska gå ut på Colorama Arenas golv igen?

-Träna och analysera.

22/7 släpps biljetterna till herrarnas och damernas premiärmatcher på Tickster.com. Håll utkik i våra kanaler kring mer info om detta. Vill du däremot säkra DIN plats i Colorama Arena? Då finns säsongskorten ute till försäljning

https://www.tickster.com/sv/events/by/j5v7dhzcykeaf4r/karlstad-innebandy