Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Intervju med Johan Palmqvist

28 mars 2022 20:35
Kval SSL

2-0 i matcher mot Fagerhult Habo IB och det innebär att herrarna är klara för kvalfinal där en plats till Svenska Superligan ligger i potten. Här är Johan Palmqvists tankar om det som varit och det som komma skall.


Hur sammanfattar du matchserien mot Fagerhult Habo IB?

Tycker att det är en matchserie där vi sätter upp en bra gameplan och sedan utför den gameplanen perfekt i två matcher! Jag tycker vi var det bättre laget i båda matcherna och förtjänade helt klart att gå vidare

Vad kan vi ta med oss från den matchserien in i kvalfinalen?

Det vi kan ta med oss är ju just sättet som vi scoutade motståndarena och utifrån de svagheter som finns sätta upp en till gameplan som blir lika lyckosam som mot Fagerhult!

Förhoppningsvis tar vi med oss stödet från publiken som vi hade och kan få till en kokande hemmaborg igen även under playoff två. Vi har även byggt upp en skön känsla efter första matchserien som vi kan bygga vidare på.

Gävle GIK blir motståndet i kvalfinalen, hur känns det och vad tror om motståndet?

Det känns bra och möta Gävle! Har inte jättebra koll på dem men det hoppas jag vi kan få under veckan nu! Tror att det blir en jämn matchserie med mycket kamp och fart! Ett spela som passar publiken tror jag!

Är det någon i laget som Gävle GIK bör se upp med lite extra?

Många som Gävle behöver se upp med. Känns som att samtliga i laget har hittat riktigt bra form ut vid precis rätt tillfälle! Ludvik Hansen har sett riktigt skön ut på backpositionen och tror han kan va riktigt bra nu i playoff 2! Sen har formationen med Vestlund - Sjögren - Zetterling sett riktigt heta ut och det bara smäller!!!!

Första matchen mot gävle spelas söndagen den 3/4 i Gävle där efter väntar hemma match 2 dagar senare, tisdagen den 5/4

BILJETTER TILL MATCHEN HITTAR NI HÄR