Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
26 Sep 2 matcher
Lördag
03 Okt 1 match
Söndag
04 Okt 1 match
Fredag
09 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 2 matcher
Lördag
17 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 2 matcher
Lördag
31 Okt 2 matcher
Lördag
07 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Lördag
14 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 1 match
Söndag
22 Nov 1 match
Onsdag
25 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 2 matcher
Lördag
05 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 2 matcher

Karlstad vinner hemmapremiären!

5 oktober 2020 18:12
Allsvenskan HERR

Det blev seger med 6–3 hemma mot Malmö FBC igår. Johan Palmqvist x2, Jesper Larsson, Marcus Pontusson, Adam Colling och Jesper Colling svarade för målen.


"Jag tycker att vi har bollen i 50-55 minuterna av matchen, vi kontrollerar den", säger tränaren Mattias Karlsson och fortsätter;

"Dem spelade så defensivt som vi förväntade oss. Men ju längre matchen gick öppnade vi upp för diagonalerna genom att överbelasta deras center. Vilket gjorde att det blev bättre bolltempo, i andra perioden kom målen också. Sen är vi slarviga sista fem minuterna och gav dem chanser till att reducera två gånger om i onödan. Vi spelar inte av matchen som vi ska göra. Sen satte vi sexan ändå, vilket avgjorde."

Vad kan ni ta med er ifrån de två första matcherna? "Jag tycker att vi har ett bättre bolltempo idag (läs igår) och vinner fler kamper än vi gjorde mot Warberg, det är ett steg framåt."

"Sex mot fem gör vi mål igen efter att ha plockat målvakten i en avvaktande utvisning, där är vi starka. Sen finns det defensivt omställningsspel att bli bättre i. Även offensivt finns det saker att jobba med."

"Det är en lång säsong som tur är, kliv att ta varje omgång."

Finns det någon som utmärkte sig? "Jag tycker att det är laget som avgör. Victor Sjöstedt ger ett stabilt intryck. Men jag tycker att det är laget som vinner matchen. En solid insats. Vi höjer tempot ju längre matchen gick med bollen, det gör att det öppnade up"

"Victor var bra, vilket gör att vi har två bra målvakter igång."*

Nu närmast väntar Lagan hemma till helgen där vi hoppas på att plocka ytterligare 3 poäng!