Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Karlstad vinner hemmapremiären!

5 oktober 2020 18:12
Allsvenskan HERR

Det blev seger med 6–3 hemma mot Malmö FBC igår. Johan Palmqvist x2, Jesper Larsson, Marcus Pontusson, Adam Colling och Jesper Colling svarade för målen.


"Jag tycker att vi har bollen i 50-55 minuterna av matchen, vi kontrollerar den", säger tränaren Mattias Karlsson och fortsätter;

"Dem spelade så defensivt som vi förväntade oss. Men ju längre matchen gick öppnade vi upp för diagonalerna genom att överbelasta deras center. Vilket gjorde att det blev bättre bolltempo, i andra perioden kom målen också. Sen är vi slarviga sista fem minuterna och gav dem chanser till att reducera två gånger om i onödan. Vi spelar inte av matchen som vi ska göra. Sen satte vi sexan ändå, vilket avgjorde."

Vad kan ni ta med er ifrån de två första matcherna? "Jag tycker att vi har ett bättre bolltempo idag (läs igår) och vinner fler kamper än vi gjorde mot Warberg, det är ett steg framåt."

"Sex mot fem gör vi mål igen efter att ha plockat målvakten i en avvaktande utvisning, där är vi starka. Sen finns det defensivt omställningsspel att bli bättre i. Även offensivt finns det saker att jobba med."

"Det är en lång säsong som tur är, kliv att ta varje omgång."

Finns det någon som utmärkte sig? "Jag tycker att det är laget som avgör. Victor Sjöstedt ger ett stabilt intryck. Men jag tycker att det är laget som vinner matchen. En solid insats. Vi höjer tempot ju längre matchen gick med bollen, det gör att det öppnade up"

"Victor var bra, vilket gör att vi har två bra målvakter igång."*

Nu närmast väntar Lagan hemma till helgen där vi hoppas på att plocka ytterligare 3 poäng!