Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Intresset har ökat för Karlstad IBF

24 oktober 2023 12:45
Karlstad IBF

Intresset för föreningen har under de senaste månader växt lavinartat vilket givetvis är otroligt roligt. På både dam och herrsidan har publiken växt på plats i Colorama arena men även i våra sociala kanaler. Vi blir även allt fler och fler partners som vill hjälpa föreningen att uppnå våra mål.


Publiken växer

Att publiken skulle växa kring våra A-lags evenemang hade vi givetvis hoppats på. Däremot trodde vi inte att det skulle vara en femte-plats i publikligan efter tre spelade hemmamatcher för vårt herrlag som lockar 748 personer i snitt, samt att damerna drar ca 30 personer mer per match är väldigt glädjände. Det ställer dock mer krav på oss som arrangör. Vill du vara med och hjälpa till kring matcherna är det bara att kontakta oss. Ni som kommer hit som åskadare, kan underlätta för oss genom att köpa dina biljetter på nätet innan du kommer till arenan.

Sociala medier, växer likaså

Det är väldigt glädjände att se så många som hittar till våra olika plattformar och dessutom väljer att följa oss. Vi får mycket positiv feedback för vår satsning i sociala medier. Satsningen har gett resultat och vi har ökat med flera hundra procent på bara ett år i form av följare och besökare på våra kanaler. Detta innebär dock att vi får en hel del funderingar i våra kanaler, om biljetter, matchtider mm. För att snabbast få svar så hänvisar vi er till mail: [email protected] eller [email protected]

Vårt nätverk växer och växer

Vårt nåtverk av partners växer så det knakar vilket är väldigt kul! Vi har gått från ca 90 partners i vårt nätverk till över 120 stycken på bara några veckor. Vi kommer arrangera nätverksträffar inom snar framtid så håll utkik på vår hemsida och eller i era mailkorgar.

Vi ska även passa på att välkomna de senaste tillskotten till nätverket!

Morups Fönster AB

Råum's Maskin

Aelias Revision AB

Wipab Wermlands Industriplåt AB

Nest Arkitektur AB

Ricoh IT Partner Karlstad | kontorseliten.se

JJT-Konsult i Värmland AB

M Degerstedt Bygg AB

Brasseriet Hörnet Royale

Air 4 You Sweden AB

C Strid's Transport AB

Fällgrens Transport AB

Erikssons Kvalitet & Ledarskap AB

Karlstad Maskin & Truckservice AB

Port Partner Sverige AB

Rejlers Sverige AB

Löfman & Co Verkstad AB

Högblads Ingenjörer AB

Salos Markiser & Persienner AB

Litepaq AB

AB Trossnäs Gård

Märks Industrisanering AB

Vill du synas tillsammans med oss? eller bli en del av Karlstad IBFs nätverk? Kontakta Sebastian, kommunikativt ansvarig, på mailen nedan.

[email protected]