Tisdag
09 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Tisdag
16 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 2 matcher
Onsdag
24 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match

Då var det äntligen officiellt!

28 april 2021 16:29
Allsvenskan HERR

Peter Nordström blir ny huvudtränare för vårt herrlag. Tillsammans med Andreas "Sälen" Svensson, Andreas " Karlan" Karlsson och Anders Nordin. Peter behöver väl ingen närmare presentation med VM och SM Guld i hockey på meritsidan, även Karlan och Sälen kommer med gedigen hockeybakgrund, medans Anders står för en mycket meriterande innebandybakgrund, med mer än 25 år inom sporten.


En mycket spännande lösning tycker vi och det märktes på reaktionerna från media och fans efter vår välbesökta pressträff igår. Vi fick otroligt bra respons efter vår livesändning via Instagram, tack Jonas Snäll som fixade med detta.

De fyra grabbarna i ledarstaben kommer att börja träffa spelarna med start måndag, och gå igenom sitt ledarskap och vilka roller de kommer ha, men naturligtvis också ta spelarna på pulsen och lära känna dom lite bättre.

Lite kommentarer från media : Aldrig varit mer nyfiken på ett lag än "Nordas" Karlstad IBF. Jonas Ekberg krönikör VF

Nordström - den coolaste lösningen ever. Mikael Adamsson krönikör NWT

Tyckte det var profilstarkt med Hill och Astbrant mfl som Allsvenska tränare. Så kommer Peter Nordström in och lägger ribban på en helt annan nivå. Blir ruggigt spännande att följa. Anders Borgström Expressen.

Som sagt riktigt kul med alla positiva kommentarer.