Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Då var det äntligen officiellt!

28 april 2021 16:29
Allsvenskan HERR

Peter Nordström blir ny huvudtränare för vårt herrlag. Tillsammans med Andreas "Sälen" Svensson, Andreas " Karlan" Karlsson och Anders Nordin. Peter behöver väl ingen närmare presentation med VM och SM Guld i hockey på meritsidan, även Karlan och Sälen kommer med gedigen hockeybakgrund, medans Anders står för en mycket meriterande innebandybakgrund, med mer än 25 år inom sporten.


En mycket spännande lösning tycker vi och det märktes på reaktionerna från media och fans efter vår välbesökta pressträff igår. Vi fick otroligt bra respons efter vår livesändning via Instagram, tack Jonas Snäll som fixade med detta.

De fyra grabbarna i ledarstaben kommer att börja träffa spelarna med start måndag, och gå igenom sitt ledarskap och vilka roller de kommer ha, men naturligtvis också ta spelarna på pulsen och lära känna dom lite bättre.

Lite kommentarer från media : Aldrig varit mer nyfiken på ett lag än "Nordas" Karlstad IBF. Jonas Ekberg krönikör VF

Nordström - den coolaste lösningen ever. Mikael Adamsson krönikör NWT

Tyckte det var profilstarkt med Hill och Astbrant mfl som Allsvenska tränare. Så kommer Peter Nordström in och lägger ribban på en helt annan nivå. Blir ruggigt spännande att följa. Anders Borgström Expressen.

Som sagt riktigt kul med alla positiva kommentarer.