END

Helgens match Karlstad IBF - Endre IF

20 oktober 2020 06:00
SSL DAM

Första perioden står vi upp bra och vi försöker hålla dem utanför boxen men Endre var vassa nog och fick med sig 0-2 ledningen in till andra perioden.

Andra perioden jobbar vi hårt i försvar och kommer till en del farliga avslut och lägen. Vi reducerar till 1-2 i powerplay genom Linnea Juhlin och sedan sätter vi dit 2 mål till vilket resulterar 3-2. Endre får en straff och det blir 3-3 var ett faktum. Men vi vinner andra perioden och har med oss en skön känsla inför ett lika läge till tredje.

I tredje perioden börjar vi slarva och tappa markeringar vilket resulterar i att Endre får en hel del lägen som dom tog vara på. Endre var det laget som var hungrigast i tredje perioden och vi stod lite på hälarna och släpper till på tok för mycket vilket resulterar i slutreslutatet 3-9

Vår andra period i matchen var en period vi förhoppningvis kommer ta med oss se och lära oss utav. Vi jobbar som ett lag.

Till helgen, lördagen den 24e möter vi Warberg IC klockan 15:00. Mer info kring denna match kommer ut under veckan.

Mål i matchen: Linnea Juhlin, Sara Dahlström & Mikaela Målström.