Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Åstorp
AST
Borta
Karlstad
KAR

Efter lite uppehåll är det äntligen dags igen!

21 december 2019 10:08
Allsvenskan HERR

Det har hunnit gått 14 dagar sedan Karlstad IBF herrar spelade en seriematch. Imorgon lördag är det dags igen när nykomlingen Åstorp/ Kvidinge IBS väntar på bortaplan.


– Det ska bli kul med match igen, det var ett tag sedan och jag tycker att det har sett hyfsat ut under träningsveckan, det är laddat, säger Adam Colling till websidan.

Adam Colling leder alltjämt allsvenskan södra poängliga på 43 poäng, 22 + 21, han snittar två mål per match. Närmast i den interna poängligan kommer Anton Vestlund på 30 poäng, 23 + 7, Tom Colling är trea, också på 30 poäng, 13 + 17. Vi frågade Adam om vad Karlstad tar med sig från senaste matchen borta mot Lagan?

– Sista 40 minuterna där vi gjorde det bra och vann med 0–7, vi började annars ganska dåligt i den första perioden. – Men vi ska även ta med försvarsspelet som stun dtals har varit bra mot slutet, vi har fått ner målen bakåt, vilket är väldigt bra. Sedan kan vi fortsätta med det offensiva spelet.

• Vad har varit bra under veckan?

– Det har varit lagom grinigt, det har märkts att det närmar sig match igen. Smågrinigt och så på träningarna, igår (läs torsdag) var det väldigt bra koncentration under hela träningen.

Matchen mot Åstorp ser man bäst på Allsvenskan TV

• Hur kommer Adam Colling att fira jul?

– Det blir ett lugnt firade med familjen och flickvännen.

Efter jul och nyår väntar Fagerhult Habo IBK på hemmaplan, 12:e januari, men först är det fokus på morgondagens match mot Åstorp/ Kvidinge IBS.