Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Dags för match

8 augusti 2019 14:04

Sommaren är snart över, vad passar då bättre än att komma in till Karlstad Innebandyarena och se på säsongens första träningsmatch. Vi ringde upp Henrik Flognamn och kollade läget, inför Fredages match mot Hagfors IBS, som startar 19:45. (Fri entrè)


1.a matchen för säsongen, och många nya i laget, vad blir fokus på denna match?

  • Vi har tränat in ett delvis nytt försvarsspel, där vi ska ligga lite högre upp och vara mer aggresiva i vissa lägen, detta kommer förmodligen resultera i att vi går bort oss lite så här i början, men resultatet är inte det viktiga mot Hagfors, vi har även gnuggat spelvändningar, så det skulle va kul om det resulterade i något vackert kontringsmål.

Hur ser det ut i truppen? är alla nya på plats?

  • Ja alla utom Johan Uhlin som flyttar hit på Måndag, sen är Oskar Thorèn bortrest, och Victor Bugarski och Daniel Edh har haft lite skadebekymmer så lite osäkert för deras del.

Två träningsveckor inne, nån du vill plussa lite extra för?

  • Tycker alla unga vi flyttat upp har gjort det jättebra, och är verkligen med och konkurrerar om en plats i laget, jättekul att se.

Kommer vi få se någon av dessa redan på Fredag?

  • Ja absolut, kanske alla, vi avaktar kvällens träning.

Förra årets kapten Erik Nilsson, hade ju väldiga problem med foten, och karriären var i fara, hur är status där?

  • Känns positivt, han har varit med och kört, och ska testa att spela matchen mot Hagfors, sen kommer han göra en utvärdering, tillsammans med sportgruppen, så får vi se vart det landar, men såklart hoppas både jag och Niklas på att han kan och vill köra, han är ju ett föredöme och en av Allvsenskans bästa backar när han är hel, så vi håller tummarna.

Nåt annat vi ska tänka på när vi bänkar oss på fredag?

  • Det blir ju en speciell match för Victor (Sjöstedt) och Mackan (Pontusson) när dom får möta moderklubben, så säkert lite extra tändning för dom.

Hur ser schemat ut nästa vecka?

  • Vi gnuggar på med 4 pass och avslutar med match även nästa Fredag mot Skoghall, även den hemma i Colorama Arena, ska också bli jättekul.

Ja det låter ju som en riktig höjdare, lycka till imorn.

  • Tack