Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

2-0 i matcher och publikrekord

6 april 2023 09:14
Playoff

1056 personer är det nya publikrekordet i Colorama Arena och vi har 2-0 i matcher efter gårdagens seger. På söndag kan avancemanget säkras vid seger i Ica Maxi Arena.


1017 var det förra publikrekordet, då stod IBF Falun för motståndet. Det rekordet hade stått sig i drygt sex år, så det var på tiden att slå det. Stort tack till alla ni 1056 som stöttade laget till seger. Det var många år sedan Colorama Arena hade den ljudkulissen och pulsen som fanns i arenan igår.

MEN det var inte bara på läktaren som det var fullt ös, utan även på planen. I vanlig ordning rivstartade laget och efter mål av Cerwall, Linder, Vestlund x2 och Sääker så hade vi en 5-0 ledning efter bara 20 minuter spelat. De två efterföljande perioderna bestod till stora delar av att freda det egna målet och Visby fick momentum tack vare en hel del desperation och powerplay. Bortalaget kröp närmare och närmare, precis som i match 1 men vi reder ut det och vinner med 6-5.

Nu har vi matchboll och ska resa till Gotland med en mycket häftig uppgift framför oss. Vi räknar med att det blir den tuffaste matchen på hela säsongen, ett Ica Maxi Arena som kommer koka och göra allt för att matchserien ska tillbaka till Karlstad. Om ca 48 timmar avgår färjan från Nynäshamn över till Visby, fram tills dess är det fokus rehab, sömn, mat och att slipa på detaljer i spelet.

Återigen STORT TACK till alla 1056 personer

Information för er som reser till Visby

  • Var på plats i arenen i god tid, då det likt Colorama Arena kommer vara mycket folk så underlättar vi för Visby IBKs eventpersonal.
  • Se till att ni har eran biljett redo vid entré.

Information för er som INTE reser till Visby

-Det är Aftonbladet + som sänder hela kvalet (TV.aftonbladet.se )

  • Häng med bakom kulisserna på herr-lagets instagram @karlstadibfherr

MOT SSL- TILLSAMMANS