Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

”Jag vill sadla om till utespelare”

20 november 2020 14:49
SSL DAM

Vi har tagit ett snack med Jessica Rolf som vi till helgen hittar i målburen uppe i Mora, men även ett annat bekant gammalt ansikte.


Till helgen väntas en resa upp till Mora för att gästa ett bekant ansikte, fd spelare Adina Augustssons nya hemmaarena. Vi ville såklart ha en liten pratstund med Adina och höra hur hon mår.

Hej Adina, hur mår du och hur är livet i Mora?

"Jag mår bra. Att bo i Mora är lite som att komma hem med tanke på att jag är uppväxt på en mindre ort och att jag har spelat mycket innebandy här som liten, jag trivs verkligen bra här."

Hur har försäsong och flytten kanske man ska tillägga, sett ut för dig inför denna säsong?

"Med tanke på att jag har kvar mitt jobb i Karlstad har jag kört hela försäsongen själv i Karlstad. Sedan flytten i början på augusti har jag varit i Mora på fulltid."

**Kan tänka mig att det blivit lite av en omställning. Men hur är känslan i nya klubben/laget för dig? Har du fått någon roll i truppen, vad tror du att du bidrar med? ** "Ja det är en utmaning. Men ju äldre man blir desto enklare blir det att ta sig an förändringar. Denna omställning har gått väldigt fort och smidigt. Jag har känt mig välkommen från start och känner att jag kommit in i laget och föreningen snabbt. Är inte gammal men en av de äldsta så jag ska bidra med mina tidigare erfarenheter såklart och vara en av de som drar laget framåt."

Vad kan förväntas av dig denna säsong? Har du satt några individuella mål?

"Jag har tänkt så att allt mitt fokus ska vara i klubblaget. Vi jobbar för att vara väl förberedda i ett slutspel. Mitt spel i klubblaget ska förhoppningsvis leda till att jag får vara med på resan med landslaget inför nästa VM."

Till helgen gästas ni av din föregående klubb, Karlstad. Hur tror du matchbilden kommer att se ut?

"Jag tror att vi kommer ha mycket boll och att Karlstad kommer gå på kontringar så fort tillfälle ges. Hoppas på mycket fart efter uppehållet."

Vem möter du helst i sarghörnet?

"Haha finns många. Synd att inte Rolf spelar som utespelare."

Och vi vill såklart veta hur du laddar upp inför en match?

"Inga speciella rutiner så utan man vill käka gott och ha en bra natts sömn inför matchen. Gärna en promenad."

Vi önkar Adina lycka till (men inte för mycket) inför matchen och med säsongen framöver

Adina nämner att hon vill möta Jessica Rolf (en av Karlstad målvakterna som blev listad som decenniets bästa målvakter och tog plats 10) i sarghörnet så vi måste såklart kolla läget även med henne.

**Hej Jessica, hur mår du? **

"Hej, jo jag mår bra!"

**Hur känns indelningen för dig denna säsong? **

"Säsongsinledningen för mig har känts lite sådär. Vart lite upp och ner, har haft några bra matcher och några sämre matcher."

**Har du satt mål inför säsongen? **

"Jag har lite personliga mål för säsongen att bli mer rörlig (är stel som ett kylskåp) och sen har jag alltid haft som mål inför varje säsong varit slutspel och göra allt jag kan för att hjälpa laget dit."

Vad tror du om matchen till helgen?

"Tror matchen till helgen blir tuff , jag var inte med under försäsongen då vi mötte dom två gånger men känns som vi kan ta lärdom av de matcherna och vet vad de kommer med och hur vi ska agera."

Hur känns det att Adina hade velat mött dig i sarghörnet? Skulle du kunna tänka dig sadla om som utespelare?

"Haha jasså det skulle hon, hade gärna mött henne med och snurrat bort henne! Jaa absolut skulle jag kunna sadla om har alltid sagt att när jag sedan i framtiden när jag vill trappa ner och inte spelar på elitnivå att jag vill sadla om till utespelare."

Hur dålig förlorare är du egentligen?

"Jadu är nog en en jävligt dålig förlorare och i allt egentligen, är en sån vinnarskalle så förlora är det värsta jag vet spelar ingen roll om vad det handlar om, vill alltid vinna och blir lite bitter om jag inte gör det."

Och avslutningsvis vill vi veta hur du laddar upp inför match? Haha min uppladdning sker med ett x-antal toalettbesök och sedan bra musik i lurarna

Vi önskar Jessica och laget en trevlig resa och stort lycka till i helgen!