Lördag
08 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Nu på söndag väntar Fagerhult Habo IBK hemma i Colorama Arena.

10 januari 2020 20:00
Allsvenskan HERR

En seriefinal i allsvenskan södra där Karlstad via vinst går upp på samma poäng som gästerna, 31. Men där Fagerhult kan rycka ifrån KIBF om dem vinner. Det är upplagt för en rysare.

Websidan har snackat med backen Johan Uhlin inför matchen.


– Det ska bli väldigt kul att få möta dem igen, Fagerhult Habo har bevisat under seriens gång att de är riktigt bra den här säsongen. Det blir en bra matchning och ett starkt kvitto på vart vi står någonstans i dagsläget inför kommande kval, säger Johan Uhlin som på tolv matcher har stått för tre mål och fyra assist, sju poäng. Det är bara tre ifrån de tio han kom upp i Fagerhult Habo förra säsongen, då på 18 matcher.

Karlstad vann den senaste matchen i serien borta mot starka nykomlingen Åstorp/ Kvidinge IBS med 4–6. En match där mittenperioden blev avgörande. Matchen dessförinnan mot borta mot Lagan vart tredje perioden avgörande. Johan kommer in på att man ska ha ett tålamod i spelet.

– Det är väl tålamod framförallt, vi är bättre över tre perioder och ska inte vinna matcherna i den första perioden. Jag tycker att vi har varit ganska ivriga många matcher och ska ta med oss tålamodet, säger Johan.

• Hur har du upplevt säsongen hittills?

– Berg och dalbana, det har varit bra stundtals men även dåligt. I det stora hela ligger vi tvåa och vi ska ligga etta eller tvåa, det är godkänt men vi är fortfarande inte riktigt där jag vill vara med laget, säger Johan Uhlin och fortsätter;

– Det finns otroligt mycket mer, som lag har vi tre ruskigt bra femmor, det handlar bara om att få ihop det nu. Vi har inte långt kvar och serien har precis vänt. Det är dags att börja sätta dem ordentligt nu.

• Johan Palmqvist ifrån Skoghall som är här på dubbellicens, hur upplevde du honom i DM-semifinalen?

– Jättebra, det är kul att vi har fått in en sådan trevlig kille, jag har bara sett honom två träningar och matchen, jag tycker han har varit väldigt bra hittills.

– Jag tror att han kan bli en viktig krydda för oss. Det har varit positivt hittills, jag tror han kommer att bidrag mycket.

• Avslutningsvis, förutom att det är seriefinal, varför ska Karlstad-publiken sluta upp på söndag?

– För att dem kommer att få se riktigt rolig innebandy och jag tycker inte att vi har bevisat vart vi går för den här säsongen och det ska dem få se på söndag, avrundar Johan Uhlin.

Matchen ser man bäst på plats biljetter, här till höger på dator eller precis ovanför på mobilen!

Kan man inte se matchen på plats är det lättast via ALLSVENSKAN TV