Söndag
07 Nov 1 match
Tisdag
09 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 2 matcher
Fredag
19 Nov 1 match
Lördag
27 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Torsdag
06 Jan 1 match
Fredag
21 Jan 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 2 matcher
Lördag
29 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 2 matcher
Onsdag
02 Feb 1 match
Torsdag
03 Feb 1 match
Fredag
04 Feb 1 match
Onsdag
09 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 2 matcher
Lördag
26 Feb 2 matcher

Covidbevis för att se kommande Karlstad IBF matcher

3 december 2021 17:56

Från den 1/12 krävs Covidbevis för att se våra matcher om antalet i publiken överstiger 100 st. Du måste kunna visa upp Covidbevis, legitimation samt biljett vid entré. Omfattas du inte av kravet på Covidbevis, alltså om du är under 18 år behöver du legitimera dig (eller att någon kan gå i god för att du är under 18 år) och visa biljett vid entré.

Vid matcher där vi är under 100 i publiken skall de olika sällskapen med max 8 personer sitta med en meters mellanrum åt alla håll. Man kan bli ombedd att flytta sig till annan plats av publikvärdar för att upprätthålla kravet på avstånd.

Skall vi fortsättningsvis kunna arrangera matcher med publik är kraven ovan inte förhandlingsbara.


Allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med vaccinationsbevis

Allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 personer kan använda vaccinationsbevis eller tillämpa mer omfattande smittskyddsåtgärder. Om de använder vaccinationsbevis behöver de ändå följa de grundläggande smittskyddsåtgärderna. De handlar bland annat om att sätta upp information om hur smittspridning kan undvikas, ge möjlighet till handtvätt och informera personal. De behöver också ha rutiner för hur vaccinationsbevis hanteras. Personer under 18 år behöver inte visa upp vaccinationsbevis.

Genom att kräva vaccinationsbevis av deltagare kan en arrangör fortsätta att bedriva sin verksamhet utan att begränsa antalet deltagare.

Möjligheten att använda vaccinationsbevis införs den 1 december.

Allmänna sammankomster och offentliga tillställningar utan vaccinationsbevis

Allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare som inte använder vaccinationsbevis behöver vidta fler smittskyddsåtgärder.

Dessa är bland annat att följa de grundläggande smittskyddsåtgärderna som att informera besökare om hur smittspridning kan undvikas och ge möjlighet till handtvätt. De behöver också erbjuda besökare en anvisad sittplats, ha max åtta i varje sällskap och minst en meters avstånd mellan sällskapen.

De omfattas också av de allmänna råden för att undvika trängsel. I dessa ingår bland annat att sprida ut deltagares ankomsttid, ha särskilda in- respektive utgångar, markera avstånd och ha andra alternativ till fysiska köer.