Fredag
04 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Fredag
11 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 2 matcher
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
03 Apr 1 match
Tisdag
05 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Tisdag
19 Apr 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 2 matcher
Fredag
30 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
02 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 1 match
Söndag
16 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Onsdag
26 Okt 1 match

Serien börjar närma sig sitt slut...

17 mars 2021 17:52
SSL DAM

I skrivande stund för damerna har det spelats några matcher med sen uppdatering av referat och det inväntas även beslut om matchen mot Mora blir av under morgondagen, det återstår att se.

Vi har valt att summera de 3 senatse matcherna och man har närmast det med sig två förluster och en vunnen match.


Jönköpings IK - Karlstad IBF

Igår var man iväg till Jönköping där Jönköping gick vinnande ur kampen med 6-5 i övertid. En match där båda lagen kanske inte rikgit kommer upp i det spelet man faktiskt kan, följt av slarviga pass och situationer. Karlstad hade stundtals bra segment när de väl seplade bollen snabbt och bra samt satte chanserna. Sett till matchen kanske det borde varit en match man gick vinnande ur men man slarvar och ramlar på målsnöret.

Mål: Mathilda Jansson, Frida Swahn 2, Tilda Flodell 2


Karlstad IBF - Nacka Wallenstam

Vi började matchen bra med spel och boll rull sett till de första 12 minutrana. Det startar också med 2 bra och snygga mål. Allt därefter så börjades det slarva i uppspelet och gav Nacka möjligheten att komma in i matchen. Nacka får spela in och några enkla bollar på kontring av Karlstad egna slarvfel i uppspel.

Kajsa i mål steppar upp och gör en fantastistk match som räddar och stänger igen matchen bl.a genom räddad staff. Sett till hela matchen är Karlstad det bättre laget med vassare spel men försvaret i andra och tredje fallerara och bjuder in dem.

Mål i match: Frida Swahn, Linnea Juhlin, Carolina Karlsson 2


**Karlstad IBF - Sirius **

Mot Sirius var stora delar av matchen jämn, mestadels under första och andra perioden. Sen har Karlstad tendensen att gå ner sig i tredje och det görs återigen. Karlstad bjuder in dem mer och mer i matchen och de får göra 5 mål på ungefär 4 minuter och där blir backen för brant för att man ska orka att ta sig upp igen. Även om det görs 2 kassar i slutet. Emma Dahlström fick hänga en av kassarna och det var riktigt kul att se.

Matchens lirare: Amanda Gottebo Mål: Nathalia Vikström, Emma Dahlström, Linnea Juhlin, Maja Hane


Vi tog även ett litet snack med Kajsa om bland annat hur hon upplevt de tidigare matcherna och lite av den gångna säsongen.

Nu när du läst summeringen har du något att tillägga?

"Nej jag tycker att det va väl summerat! Det har gått lite upp och ner både under säsongens gång och om man ser under matcherna."

Vad har ni lagt fokus på nu i sluttampen efter dessa matcher som varit och de sista ni har kvar? "Träningarna har sett ganska lika ut säsongen igenom, kanske på både gott och ont jag vet inte. Men det har varit en del nytt inför den här säsongen så vi har väl gnuggat från grunden nästan kan man säga. Det har varit mycket fokus på försvaret då det inte suttit som vi kanske hade önskat. Sen har vi väl haft fokus på att vi måste gå rakare på mål, man vinner inga matcher om man inte gör mål, och det tycker jag ändå har släppt lite måste jag säga så det är bara att fortsätta de sista matcherna också."

Hur går tänkarna kring att det snart är slut på grundserien?

"Det känns på nått sätt att det kom väldigt plötsligt att det är sista veckan nu. Men vi har förhoppningsvis två matcher kvar och det är 6 poäng vi ska kriga om! Trots att det inte är nått lag som åker ur i år så är det Inge kul att hamna under strecket."

Hur tyckte du den gånga säsong varit? Har du något positivt och negativt du tar med dig?

"Personligt så har det varit en bra säsong för mig. Jag har fått mycket speltid och ett stort förtroende så det är jätteroligt! Jag känner att jag har utvecklats mycket under säsongen så det tar jag absolut med mig. Sen kan man inte alltid prestera på topp så är det ju, så det klart man tar lärdom av dagarna som varit lite sämre."

Hur är känslan i laget? "Känslan i laget är fortsatt bra trots omständigheterna. Läget i världen ser ju ut som det gör men tror vi skulle behöva en aktivitet ihop utanför innebandyn, men det är inget det finns möjlighet till nu men jag som alla andra hoppas nog på att det ska lätta snart."

Vad är planen inför nästa säsong?

"Har inte tänkt så mycket på kommande säsong ännu. Jag har ett år kvar på mitt kontrakt. Men mycket kan hända när silly season drar igång, haha."

Vi önskar dig lycka till med de sista kommande matcherna av säsongen.