23 Mar 1 match

Träningsmatchen

19 augusti 2019 19:34

Säsongens andra träningsmatch spelades i Fredags, och gäster var Skoghall som spelar i div 1 till vardags, som alltid när vi möter Skoghall så var det hett på planen och mycket folk på läktaren (ca 400)

Skoghall var ofina nog att ta ledningen, när före detta Kibf spelaren (Hagfors IBS produkten) Albin Englöw drog upp ett dragskott i bortre krysset, helt utan chans för Pontus Zarins som vaktade målet denna kväll, Pontus stod för övrigt för en väldigt stabil insats. Vi kvitterade lite turligt efter 4.25 genom Gustav Agnemyr, sedan blev Elias Hallström i Skoghall utvisad 5 min för hårt spel på Benjamin Middleton, (Ben kunde dock fortsätta spela, skönt) under det pp så gjorde vi 4 mål, och hade riktigt bra snurr, Tom, Adam, Jesper och Anton målskyttar, i övrigt gör vi ingen jättebra period, 13-6 i skott visserligen, men många av dom kom i vårt pp.

2.a perioden är klart bättre från vårt håll, bättre fart på fötter och passningar, målen trillar in, och vi har 10-2 efter 2 spelade perioder.

3.e perioden så vaskar vi om lite i formationerna och byter in lite nya spelare, Rasmus Kraft kommer in och gör ett riktigt shownummer, när han lurar 2 Skoghallsspelare i samma dragning för att sedan enkelt lägga in bollen bakom Friberg i bortakassen. Riktigt snyggt och jubel från läktarn, kul. Vi vinner tillslut matchen med 14-3, och står för en stabil insats, även om det inte var mycket mer än så. Nu laddar vi för Kallsta Open kommande helg. Hoppas vi ses där!

Mål: Jesper Colling 3, Adam Colling 2, Rasmus Kraft 2, Anton Vestlund 2, Tom Colling 1, Filip Nilsson 1, Simon Sjögren 1, Oskar Thorèn 1, Gustaf Agnemyr 1